Παρέα φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων .....ανακαλύπτει το πτώμα γυναίκας στα παγωμένα νερά της Παμβώτιδας..Ταμπού: Όσα θα παρακολουθήσουμε στο πρώτο επεισόδιο του "Ταμπού"


 Η νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου, το Ταμπού, έρχεται δυναμικά στις οθόνες και υπόσχεται να καθηλώσει το κοινό με την πλοκή της.



Το σενάριο υπογράφει η Βάνα Δημητρίου, ενώ τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Αντρέας Γεωργίου, δίνοντας ζωή σε μια ιστορία γεμάτη μυστήριο και αγωνία.



Στο επίκεντρο βρίσκονται τόσο αγαπημένοι ηθοποιοί όσο και νέα τηλεοπτικά πρόσωπα, που δημιουργούν ένα πολυδιάστατο καστ.


Η ιστορία εκτυλίσσεται στην ατμοσφαιρική πόλη των Ιωαννίνων, όπου ένα πτώμα ανασύρεται από τα παγωμένα νερά της λίμνης, πυροδοτώντας μια αλυσίδα δραματικών γεγονότων.


Οι πρωταγωνιστές βρίσκονται αντιμέτωποι με τις σκοτεινές πτυχές του εαυτού τους, καθώς οι φόβοι και οι ανησυχίες τους βγαίνουν στην επιφάνεια, διαμορφώνοντας μια συναρπαστική πλοκή που θα κρατήσει το κοινό σε εγρήγορση.





Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Σύμφωνα με το TV24, μία μεγάλη παρέα φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ανακαλύπτει σε μία βόλτα της στη λίμνη Παμβώτιδα κάτω από τα παγωμένα νερά της ένα μεγάλο μυστικό, το νεκρό σώμα μίας γυναίκας. Όλοι θα συγκλονιστούν και μοιραία θα καλέσουν την αστυνομία.


Οι ανακρίσεις θα ξεκινήσουν και ένα ντόμινο αποκαλύψεων θα βγει στην επιφάνεια. Φίλοι και γνωστοί παρασύρονται, μυστικά γίνονται γνωστά στην μικρή και κλειστή τοπική κοινωνία, σχέσεις κρύβονται, κάποιες άλλες ολοκληρώνονται και μία σειρά από λάθη επαναλαμβάνονται.


Όλα υπό το βλέμμα της αστυνομίας που δεν σταματά να ψάχνει για ενόχους, ακόμα και εκεί που δεν υπάρχουν.


Σύμφωνα με το TV24, όταν αρχίσουν να βγαίνουν στο φως των Ιωαννίνων κι άλλα πτώματα το παρελθόν των ηρώων του Ταμπού θα μπει στο μικροσκόπιο και το κοινό θα αρχίσει να μετράει νικητές και χαμένους.




Η υπόθεση της σειράς

Με φόντο την ατμοσφαιρική πόλη των Ιωαννίνων, το Ταμπού ξετυλίγει το κουβάρι μιας σκοτεινής υπόθεσης δολοφονίας.


Ένα πτώμα ανασύρεται από τα παγωμένα νερά της λίμνης και μια σειρά από συνταρακτικά γεγονότα φέρνουν τους πρωταγωνιστές αντιμέτωπους με τους φόβους και τις ανησυχίες τους.


Μια πλειάδα αγαπημένων πρωταγωνιστών, από κοινού με ένα πλούσιο καστ νέων και ανερχόμενων ηθοποιών αναλαμβάνουν να δώσουν πνοή σε μια τηλεοπτική ιστορία που διαθέτει όλα τα συστατικά για να γίνει η νέα αγαπημένη συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού.


Στο επίκεντρο της ιστορίας της νέας σειράς Ταμπού του MEGA, η οικογένεια Καρτάλη. Τέσσερα αδέρφια, τελείως διαφορετικά μεταξύ τους, αλλά πολύ αγαπημένα.


Μοιράζονται ένα ένοχο μυστικό, ένα ανομολόγητο ταμπού από το παρελθόν που παραμένει ανοιχτή πληγή μέχρι σήμερα.


Στο περιβάλλον της οικογένειας, αγαπημένοι φίλοι, ορκισμένοι εχθροί και μια μεγάλη παρέα νέων φοιτητών που εξερευνά τη ζωή και τον έρωτα με την ορμή, αλλά και την άγνοια των νεανικών χρόνων.


Οι ηθοποιοί της σειράς

Μέμος Μπεγνής, Κατερίνα Μισιχρόνη, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Χρύσα Μιχαλοπούλου, Ιάσονας Χρόνης, Δώρα Μπηλιώνη, Νίκη Βακάλη, Νικόλας Μακρής, Μυρτώ Αλικάκη, Γιωργής Τσαμπουράκης, Λευτέρης Ζαμπετάκης, Χριστόδουλος Μαρτάς, Αθηνά Ροδίτου, Βασιλική Κυπραίου, Αστέρω Κυπριανού


Μάριος Μαριόλος, Μαρίλια Μητρούση, Σεμέλη Μητροπούλου, Κάτια Νεκταρίου, Νίκος Μανωλάς, Ανδρέας Γιαννακούλας, Ερατώ Μανδαλενάκη, Εβίτα Αγαΐτση, Σταύρος Χατζατριάν, Θάνος Λάμπρου, Χριστιάνα Βατίστα


πηγή znews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]