Ένωση Γονέων Ιωαννίνων :Να πάρει πίσω η Δημοτική Αρχή το πρόστιμο που επέβαλε στο Εργατικό Κέντρο




 ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η  Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Ως  Ένωση Γονέων θεωρούμε άκρως απαράδεκτη την απόφαση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ιωαννιτών  να επιδώσει πρόστιμο 800€ στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων για «αφισορύπανση». Η ενέργεια αυτή  ουσιαστικά στοχεύει στην απαγόρευση της ελεύθερης διακίνησης ιδεών από σωματεία και μαζικούς φορείς, βάζοντάς τους στην ίδια κατηγορία με τις κερδοσκοπικές επιχειρήσεις.

Η απόφαση για το πρόστιμο προς το Εργατικό Κέντρο αφορά άμεσα και την Ένωση Γονέων. Να θυμίσουμε ότι το Ε.Κ.Ι. με τις δράσεις αλληλεγγύης του υποστηρίζει πλήθος γονέων, προσφέροντάς τους ανακούφιση σε καθημερινά τους προβλήματα όπως για παράδειγμα με τα «Μαθήματα Αλληλεγγύης», τα «Λαϊκά μπάνια», η αποτροπή εξώσεων, οι επανασυνδέσεις ρεύματος κ.ά.. Επιπλέον, σε πολλές εκδηλώσεις του, συνδιοργανώτρια είναι και η Ένωση Γονέων, όπως  έναν μήνα πριν, στην μεγάλη εκδήλωση για τα παιδιά στο Άλσος. 

Ας πάψει λοιπόν η Δημοτική αρχή να επιδίδεται σε «κυνήγι μαγισσών» στοχοποιώντας σωματεία και συλλογικούς φορείς. Μπορεί να ξοδέψει την ενέργειά της στην επίλυση των μεγάλων προβλημάτων της πόλης όπως είναι τα γερασμένα, ασυντήρητα  κι επικίνδυνα σχολεία, οι ανύπαρκτοι χώροι για παιχνίδι και αναψυχή, η έλλειψη προσωπικού στο εργοτάξιο του Δήμου…

Ήμασταν και θα είμαστε στο πλάι των σωματείων της πόλης μας διεκδικώντας μαζί τους, βελτίωση της ποιότητας ζωής στις γειτονιές, ανθρώπινα σχολεία, την πόλη που αξίζει σε μας και τα παιδιά μας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]