ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΣΤΗΝ ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ ΤΑ ΥΔΡΟΠΛΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΌ 15 ΧΡΟΝΙΑ!

Άρτα/Δέσμευση της Δημοτικής Αρχής για βελτίωση και επαναλειτουργία των Παιδικών Σταθμών Κωστακιών και Καμπής την επόμενη χρονιά



Παρά τη δυσκολία της απόφασης, ο Δήμος Αρταίων αναγκάστηκε να αναστείλει τη λειτουργία των Παιδικών Σταθμών Κωστακιών και Καμπής για το τρέχον σχολικό έτος. Ο λόγος ήταν ο ιδιαίτερα μικρός αριθμός αιτήσεων, ο οποίος, σε συνδυασμό με την έλλειψη προσωπικού και την αδυναμία να διασφαλιστεί ένα σωστό και πλήρες ωράριο λειτουργίας, κατέστησε αδύνατη τη σωστή και ομαλή λειτουργία των σταθμών.

Τα συσσωρευμένα προβλήματα των προηγούμενων χρόνων, που οφείλονταν κυρίως στην έλλειψη επαρκούς προσωπικού και τη δυσκολία στην τήρηση ενός σταθερού και πλήρους ωραρίου, οδήγησαν τελικά στην απόφαση της αναστολής.

 Είναι αξιοσημείωτο ότι, παρά το γεγονός ότι οι Κοινότητες Κωστακιών και Καμπής έχουν σημαντικό πληθυσμό, ο αριθμός των αιτήσεων δεν δικαιολογούσε τη συνέχιση της λειτουργίας τους.

Ωστόσο, ο Δήμος δεσμεύεται ότι θα προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες ώστε οι παιδικοί σταθμοί να λειτουργήσουν ξανά την επόμενη σχολική χρονιά (2025-2026) με πλήρες προσωπικό και ωράριο. Στόχος είναι να προσφερθεί στα παιδιά ένα ασφαλές περιβάλλον για τη σωστή ανάπτυξη και κοινωνικοποίησή τους, ενώ παράλληλα να εξυπηρετηθούν οι εργαζόμενοι γονείς και να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη των οικογενειών στις κοινότητες αυτές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]