ΕΣΥ: Διαψεύδουν εργαζόμενοι του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων τα στοιχεία του υπουργού Αδωνι Γεωργιάδη

 


Στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας, είναι υποστελεχωμένο και δυσλειτουργικό  παρουσιάζει με νέα ανάρτηση το in.gr.

Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων – ΠΓΝΙ είναι το μεγαλύτερο νοσοκομείο της βορειοδυτικής Ελλάδας και ένα από τα μεγαλύτερα της χώρας, καθώς διαθέτει περίπου 840 κλίνες και εξυπηρετεί πλην της Ηπείρου, την Αιτωλοακαρνανία, την Κέρκυρα, την Λευκάδα και τη δυτική Μακεδονία.

Πρόκειται για το δεύτερο νοσοκομείο των Ιωαννίνων (το πρώτο είναι το Χατζηκώστα) και αποτελεί ένα από τα σχετικά πιο καινούρια της χώρας.


Σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, απαντώντας σε δημοσίευμα του in που αναδείκνυε ακριβώς τις σοβαρές ελλείψεις στο νοσοκομείο, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, παρουσίασε αριθμούς για τη δραστηριότητα και το προσωπικό του νοσοκομείου, μιλώντας για βελτίωση των συνθηκών σε σχέση με το παρελθόν. Παρέθεσε στοιχεία που του έδωσε ο διοικητής, κος Σπύρος Δερδεμέζης, υποστηρίζοντας ότι το ΠΓΝΙ έχει περισσότερο προσωπικό, εξυπηρετεί μεγαλύτερο αριθμό ασθενών και λειτουργεί άρτια.

Δυστυχώς όμως για την πραγματικότητα ασθενών και υγειονομικών, η εικόνα που περιγράφει ο κος Γεωργιάδης είναι παραπλανητική, όπως τονίζουν συνδικαλιστές και εργαζόμενοι, παραθέτοντας συγκεκριμένα στοιχεία.


Τι πραγματικά συμβαίνει στο ΠΓΝΙ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]