Με ...το καρότο η Μαρία Κεφάλα ...με το μαστίγιο ο Σπ.Δερδεμέζης αντιμετωπίζουν τις αγωνίες και την οργή των επικουρικών του DETOX

 




Δεκατέσσερις ολόκληρες ημέρες μετά την ενημέρωση των εργαζομένων  του DETOX από τα χείλη του υφυπουργού Υγείας κ. Βαρτζόπουλου, ότι δεν έχει προβλεφθεί χρηματοδότηση της μισθοδοσίας τους και του DETOX και υπάρχει η πρόβλεψη για μετατροπή των συμβάσεων σε μπλοκάκι, η κ. Κεφάλα που ήταν παρούσα στην επίσκεψη Βαρτζόπουλου, αποφάσισε να «σπάσει» την σιωπή της. 14 ημέρες μετά το «τσουρούφλισμα» των εργαζομένων!!!

 Με δελτίο τύπου της (στο τέλος του κειμένου, κάτω-κάτω), «μετέφερε» την δέσμευση του Υφυπουργού ότι «Οι εργαζόμενοι του Πολυδύναμου Κέντρου προσλήφθηκαν με την διαδικασία πρόσληψης επικουρικού προσωπικού του Υπουργείου Υγείας για το Νοσοκομείο Χατζηκώστα και θα ενταχθούν στις ανανεώσεις του επικουρικού προσωπικού των Νοσοκομείων» χωρίς καμία αναφορά από που θα προέλθει το κονδύλι που δεν προβλέφθηκε: από το Υπουργείο, από την Περιφέρεια ή από την τροποποίηση του προϋπολογισμού του ΓΝ Χκώστα?

Την επόμενη ημέρα συνεδρίασε το ΔΣ του ΓΝ Χκώστα. Ο πρόεδρος του συλλογικού οργάνου κ. Δερδεμέζης και στενός συνεργάτης της κ. Κεφάλα, είχε αποστείλει 48 ώρες πριν, την πρόσκληση της συνεδρίασης, έχοντας τοποθετήσει το θέμα της συζήτησης για τους εργαζόμενους και την λειτουργία του DETOX,  ΟΧΙ στα θέματα προς συζήτηση και λήψη απόφασης ως όφειλε από τον νόμο δηλ. τον Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας, ΑΛΛΑ στις απλές ενημερώσεις του προέδρου!!!ΔΕΊΤΕ ΕΔΩ

Παρά την έγγραφη διαμαρτυρία των 2 τακτικών μελών, των εκπροσώπων δηλ. λοιπού προσωπικού και εργαζομένων, δεν άλλαξε τίποτα στην πρόσκληση, δηλώνοντας «αφεντικό του ΔΣ» ενώ δεν αποτελεί παρά μόνο 1 από τα 5 ισότιμα μέλη του ΔΣ, τα οποία αποφασίζουν συλλογικά για οτιδήποτε και οφείλουν να τηρούν τον Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας. 

Την Παρασκευή, ημέρα συνεδρίασης του ΔΣ, όχι μόνο δεν δέχτηκε να γίνει συζήτηση και να ληφθεί απόφαση ως όφειλε, για τροποποίηση του προϋπολογισμού, ΑΛΛΑ αρνήθηκε να παραστούνε οι εκπρόσωποι των επικουρικών του DETOX και να συζητήσει μαζί τους, ενώ τον αναζητούνε μέρες και είχαν επίσης ρητό δικαίωμα παρουσίας πριν την συζήτηση του θέματος στο ΔΣ, ως άμεσα ενδιαφερόμενοι. 

Εάν ο υποψήφιος διοικητής κ Δερδεμέζης, θεωρεί ότι οι εργαζόμενοι και οι εκπρόσωποί τους δεν αξίζουν τον ελάχιστο σεβασμό και αναγνώριση ΑΛΛΑ είναι χρήσιμοι μόνο εάν δουλεύουν φορώντας φίμωτρο, είναι απλά γελασμένος. Αν αποτελεί δε προσόν των προς αξιολόγηση Διοικητών είναι γελασμένοι, Υπουργείο και Κυβέρνηση. Οι εργαζόμενοι δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη.!!!

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΗ, ΜΟΝΙΜΟΙ & ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ,

 ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


12.μμ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ (Α.Σ.Υ.) ΓΝ Χ/ΚΩΣΤΑ           


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]