Συναυλία του Επίλεκτου Ηπειρωτικού Ensemble της Ιεράς Μητροπόλεως Ιωαννίνων στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

 


Με ιδιαίτερη χαρά η Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων ανακοινώνει ότι την Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου και ώρα 9.00΄ το βράδυ στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού στην Αθήνα, επ’ ευκαιρία των 50 χρόνων από της Ιδρύσεως της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας,  θα πραγματοποιηθεί Συναυλία του Επιλεκτου Ηπειρωτικού Ensemble της Ιεράς Μητροπόλεως Ιωαννίνων, υπό την διεύθυνση του διεθνούς φήμης λαουτίστα Βασίλη Κώστα και με τη συμμετοχή του «Πατριάρχη» της Ηπειρώτικης Παραδοσιακής Μουσικής Πετρολούκα Χαλκιά.

Το Μουσικό Σύνολο του Επιλέκτου Ηπειρωτικού Ensemble της Ιεράς Μητροπόλεως Ιωαννίνων θα πλαισιώσουν αρκετοί ακόμη καλλιτέχνες, ηθοποιοί και μουσικοί καθώς και πολυάριθμες χορευτικές ομάδες.

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη, καθώς μαρτυρεί και ο τίτλος της, στην «Ξενιτιά και Προσφυγιά- ΗΠΕΙΡΟΣ ΙΩΝΙΑ» και εισιτήρια μπορεί να προμηθευθεί κανείς μέσω της ιστοσελίδος https://www.ticketservices.gr/event/ksenitia-kai-prosfygia-ipeiros-ionia/?lang=el (Τιμή εισιτηρίου: 5 €). 

Καλούμε λοιπόν όλους να προσέλθουν σε αυτήν την μοναδική συναυλία τη Δευτέρα, 7 Οκτωβριου και ώρα 9.00΄ το βράδυ στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού στην Αθήνα και να απολαύσουν μια μαγική μουσικοχορευτική βραδιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]