Σε ορεινές διαδρομές θα κινηθεί στην Περιφέρεια Ηπείρου το Ferrari Festival 2024

 


Σε ορεινές διαδρομές θα κινηθεί στην Περιφέρεια Ηπείρου το Ferrari Festival 2024, που συνδιοργανώνει ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων με το “Passione Rossa”, το μεγαλύτερο club ιδιοκτητών Ferrari της Ιταλίας.


 


Το δημοφιλές club ιδιοκτητών αυτοκινήτων Ferrari της Ιταλίας επιστρέφει ξανά μετά από έξι χρόνια στην Ήπειρο για να γιορτάσει την επέτειο των 25 χρόνων από την ίδρυσή του, με τους θαυμαστές των πολυτελών σπορ αυτοκινήτων να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά 25 ξεχωριστά αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων τα μοναδικά μοντέλα 296GTB, 812 Superfast, Roma, Portofino, F8 Spider, 458 Speciale κ.λπ. Τα Γιάννενα είχαν φιλοξενήσει και το 2018, μία εντυπωσιακή συνάντηση πανάκριβων οχημάτων, που για ένα διήμερο είχαν προσελκύσει τα βλέμματα όλων.


Τα μοναδικά αυτοκίνητα θα βρεθούν για ένα διήμερο στην περιοχή των Ιωαννίνων, με πρώτο σταθμό τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου το Γεφύρι της Πλάκας, όπου θα σταθμεύσουν από τις 3 το μεσημέρι έως τις 5.30 το απόγευμα. Την επόμενη μέρα, Τρίτη 8 Οκτωβρίου, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια εκδρομή με προορισμό το Ανθοχώρι Μετσόβου, όπου οι ιδιοκτήτες των σπορ αυτοκινήτων θα δουν από κοντά τον νερόμυλο και τα μαντάνια, ενώ θα γευματίσουν στο εστιατόριο «Μαντάνι». Κατά τη διάρκεια της εκεί παρουσίας τους, από τη 1 έως τις 3.45 το μεσημέρι θα δίνεται η δυνατότητα στους κατοίκους και επισκέπτες να βλέπουν από κοντά τις μοναδικές Ferrari. Την ευκαιρία αυτή θα έχουν και οι κάτοικοι των Ιωαννίνων, καθώς τα οχήματα θα σταθμεύσουν από τις 4.40 έως τις 6.45 το απόγευμα στο πάρκο Λιθαρίτσια, για να ακολουθήσει μια εντυπωσιακή παρέλαση όλων των Ferrari στην πόλη των Ιωαννίνων, πριν το επίσημο private cocktail στην πισίνα του Epirus Palace Hotel  Congress & Spa, που είναι το επίσημο κατάλυμα της διοργάνωσης.


Ενθουσιασμένος για την επιστροφή του Ferrari Club “Passione Rossa” στην Ήπειρο, για να γιορτάσει τα 25 χρόνια του, δήλωσε ο εκπρόσωπός του Paolo Melissano, ο οποίος ευχαρίστησε τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων και όλους τους χορηγούς. «Θέλουμε να αφήσουμε, για μια ακόμη φορά, το στίγμα μας στα Γιάννενα, που τόσο αγαπάμε», ανέφερε χαρακτηριστικά, κάνοντας γνωστό ότι ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να δει και μερικά από τα μοντέλα των τελευταίων ετών της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, που δεν είχαν κυκλοφορήσει το 2018.


«Για τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων είναι μια μεγάλη εκδήλωση και με χαρά θα καλωσορίσουμε στην περιοχή μας το Ferrari Club “Passione Rossa”», τόνισε από την πλευρά της η εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού, Παιδείας και Άθλησης του Δήμου Ελισάβετ Μπούτσορα και αναφέρθηκε στα πολλαπλά οφέλη που θα προκύψουν από μία ακόμη δράση εξωστρέφειας, με κυριότερο την προβολή της περιοχής ως ένας ξεχωριστός τουριστικός προορισμός. Η κ. Μπούτσορα ευχαρίστησε τον δήμαρχο Νίκο Βαΐτση για την υποδοχή της πρότασης, καθώς και τους υποστηρικτές της εκδήλωσης στον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων, που θα προσφέρουν τοπικά προϊόντα, το Τυροκομείο «Τζουμερκιώτικο Μπούτζας» και το οινοποιείο «Κτήμα Ευδοξία», καθώς και το «Κτήμα Θεοχάρη».


Στο πλαίσιο της παρουσίας στα Γιάννενα του Ferrari Club “Passione Rossa” και του εορτασμού των 25 χρόνων του, θα κυκλοφορήσει και μια σειρά κόκκινων κρασιών με συλλεκτική ετικέτα από το οινοποιείο «Τζίμα», με τον οινολόγο και συνιδιοκτήτη του οινοποιείου Παναγιώτη Τζίμα να ευχαριστεί το club για την επιλογή  των κρασιών της Jima Winery ως επίσημων κρασιών στα γεύματά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]