Τα «μωβ μήλα» προκαλούν φρενίτιδα στα στα social media – Όμως… υπάρχει μια παγίδα


 Τα μωβ μήλα γίνονται viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ οι έμποροι... κατακλύζονται από αιτήματα

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες, καθώς συρρέουν στο στο Σασκάτσουαν του Καναδά εκατοντάδες Αμερικάνοι και Καναδοί, προκειμένου να βρουν και να φάνε τα μωβ μήλα.

Υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα

Η αλήθεια, όμως, είναι ότι δεν πρόκειται να τα βρουν ποτέ, αφού υπάρχει ένα πολύ μικρό πρόβλημα…


Όλες αυτές οι εικόνες που έχουν τρελάνει τους χρήστες του διαδικτύου, έχουν δημιουργηθεί με AI.

«Φαίνεται όντως εντυπωσιακό. Θα ήταν αρκετά διασκεδαστικό, αλλά, δυστυχώς, δεν είναι αληθινό» δήλωσε η Rachelle Hofmeister, κηπουρός στην Dutch Growers.



Πώς ξεκίνησαν όλα

Η αρχή έγινε με μια ανάρτηση που ανέβηκε στο Instagram από τον χρήστη Unnaturalist AI και δείχνει πολλά μοβ μήλα να αστράφτουν πάνω σε ένα ξύλο κοπής.


Ο συγκεκριμένος λογαριασμός έβαλε γεωγραφικό στίγμα στο Knott’s Berry Farm – ένα θεματικό πάρκο στην Καλιφόρνια. Ωστόσο, η ανάρτηση του Unnatirualist AI περιγράφει τα μωβ μήλα ως «προερχόμενα» από την καναδική επαρχία του Σασκάτσουαν, όπου ευδοκιμούν στο ψυχρό κλίμα, ενώ έχουν γεύση «κανέλας και μπανάνας».

Η ανάρτηση υποστήριζε ακόμη ότι τα συγκεκριμένα μήλα αποτελούν ένα καταπληκτικό συστατικό για τη «μωβ μηλόπιτα» – ένα γλυκό που φτιάχνεται από τους ιθαγενείς του Saskatchewan.


Όπως ήταν φυσικό, η συγκεκριμένη ανάρτηση προκάλεσε αναστάτωση στους χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι έψαξαν να βρουν αυτά τα περίεργα μήλα. «Έχουμε πολλά μήλα εδώ στο Σασκάτσουαν, αλλά κανένα από αυτά δεν είναι μωβ» δήλωσε η Hoffmeister. «Όλα έχουν λευκή σάρκα και κόκκινη φλούδα».

πηγή in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]