Εκπαίδευση εργαζομένων & στελεχών του ομίλου TEDRA στις Πρώτες Βοήθειες


 Επιτυχημένη η εκπαίδευση των εργαζομένων του ομίλου TEDRA στις Πρώτες Βοήθειες

Ο όμιλος TEDRA, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024, Παγκόσμια Ημέρα Πρώτων Βοηθειών, πραγματοποίησε για τους εργαζομένους και τα στελέχη του, εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Παροχή Α΄ Βοηθειών & Βασική Υποστήριξη Ζωής BLS/AED (ΚΑΡΠΑ/ΑΕΑ)». Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε από την Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης & Υγειονομικών Αποστολών «Ε.Ο.Δ.Υ.Α.», στην παραγωγική μονάδα του ομίλου, FERTECH PRODUCTION, στο Πλατύ Ημαθίας. 

Στόχος της εκπαίδευσης ήταν η απόκτηση πολύτιμων γνώσεων και δεξιοτήτων, ενισχύοντας την ετοιμότητα των εργαζομένων και στελεχών του ομίλου στην αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης. Ειδικότερα, εκπαιδεύτηκαν στην παροχή Α’ Βοηθειών, καθώς και σε ζητήματα έγκαιρης και σωστής παρέμβασης για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων, σοβαρών τραυματισμών ή επειγόντων παθολογικών περιστατικών, σε προ νοσοκομειακό επίπεδο, καθώς και στη Βασική Υποστήριξη Ζωής με χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή. 



O όμιλος TEDRA, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη σημασία που έχει η ασφάλεια και η διασφάλιση της υγείας των εργαζομένων του - σε όλες τις δραστηριότητες του - εφαρμόζει ένα αποτελεσματικό σύστημα διαχείρισης της υγείας και της ασφάλειας στην εργασία, αποσκοπώντας στην ελαχιστοποίηση της έκθεσης των εργαζομένων του στους επαγγελματικούς κινδύνους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]