Topspin Ioannina/Μήνας επιτυχιών ο Αύγουστος για την αθλήτρια Χαρά Ζήνα!!


 Μήνας των επιτυχιών ήταν ο Αύγουστος για την αθλήτριά μας Χαρά Ζήνα, η οποία κατάφερε σε δύο τουρνουά της σειράς Tennis Europe για αθλήτριες κάτω των 16 ετών να πετύχει σημαντικά αποτελέσματα και μάλιστα να πανηγυρίσει και τίτλο! 


Ειδικότερα, στο Κιλκίς, η Χαρά έφθασε στα ημιτελικά στα μονά, ενώ στα διπλά έπαιξε στον τελικό, μαζί με την Αντωνία Παπαγαπητού, ενώ στο αντίστοιχο Πανευρωπαϊκό τουρνουά που έγινε στα Κουφάλια, η Χαρά κατέκτησε τον τίτλο στα διπλά (και πάλι παίζοντας με την Αντωνία Παπαγαπητού), ενώ στα μονά έφθασε στην 4άδα. 


Υπενθυμίζεται οτι η αθλήτριά μας είχε κατακτήσει την 1η θέση στα διπλά και στο τουρνουά της Tennis Europe στην Αρχαία Ολυμπία. 


Επιπλέον, φέτος το καλοκαίρι κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ελλάδος κάτω των 14 ετών, εκπροσωπώντας επάξια την χώρα μας, μαζί με τις συναθλήτριες της, στο Summer Cup της Tennis Europe που έγινε στη Γαλλία. 


“Στο Topspin είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την πορεία της αθλήτριάς μας. Είναι πάντα πολύ τιμητική η κλήση και η συμμετοχή στην εθνική ομάδα, αλλά και τα καλά αποτελέσματα και οι τίτλοι στα Πανευρωπαϊκά τουρνουά. Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που κάνει η Χαρά στις προπονήσεις” αναφέρει σε δήλωσή του επικεφαλής προπονητής του Topspin Αριστοτέλης Ντάλιας. 


Και συνεχίζει: “Στο Topspin έχουμε δημιουργήσει μια κοιτίδα νεαρών αθλητών και αθλητριών που έχουν επιλέξει το αγωνιστικό τένις. Με καθημερινές προπονήσεις και πολύ προσπάθεια όλα τα παιδιά συμμετέχουν σε αγώνες και διακρίνονται, γεγονός που μας χαροποιεί πάρα πολύ. Είναι, επίσης, πολύ τιμητική η εμπιστοσύνη των γονιών προς εμάς και το αγωνιστικό και προπονητικό μας πρόγραμμα και για αυτό θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά”. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]