Με επιτυχία και μεγάλη επισκεψιμότητα η 1η Αγροτική Έκθεση (AGREAMFI) Αμφιλοχίας



Με επιτυχία και μεγάλη επισκεψιμότητα ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής η 1η Αγροτική Έκθεση Αμφιλοχίας που διοργανώθηκε από τον Δήμο Αμφιλοχίας στο πλαίσιο των ενεργειών ανάδειξης της αγροτικής παραγωγής και της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Η νέα διοργάνωση που στόχος είναι να γίνει θεσμός έκανε δυναμική παρουσία με τα περίπτερα από εκπροσώπους τοπικών επιχειρήσεων να συγκεντρώνουν κατά τη διάρκεια του τριημέρου μεγάλη επισκεψιμότητα. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γευτούν τα πλούσια τοπικά προϊόντα της περιοχής και να συμμετέχουν στα δρώμενα που διοργανώθηκαν παράλληλα στον χώρο της έκθεσης.


Το απόγευμα της Παρασκευής κατά την τέλεση των εγκαινίων ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας Σάκης Τορουνίδης τόνισε ότι στόχος είναι να φέρουμε στο προσκήνιο τον πρωτογενή τομέα και τον μεταποιητικό κλάδο της περιοχής και η Αγροτική Έκθεση Αμφιλοχίας να γίνει ένα εφαλτήριο για μεγαλύτερη εξωστρέφεια και αναγνωρισιμότητα.


Ακολούθησε χαιρετισμός του Γιώργου Στρατάκου, Γ.Γ. του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο οποίος εξέφρασε τη στήριξη του σε κάθε ενέργεια που αποσκοπεί στην τόνωση της πρωτογενούς παραγωγής. Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο κος Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης, ο κος Ανδρέας Φίλιας, Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, ο κος Παναγιώτης Τζιχριτζής, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και η Βουλευτής Αιτολωακαρνανίας, Χριστίνα Σταρακά.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στον χώρο της Έκθεσης από την αρμόδια Αντιδήμαρχο, κα Ειρήνη Φίλου. 


Κατά τη διάρκεια του τριημέρου πραγματοποιήθηκαν γαστρονομικά δρώμενα, ομιλίες για τον αγροτικό τομέα και χορευτικές εκδηλώσεις.

 


Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι Αμφιλοχίας με τη συμμετοχή εκπροσώπων του μεταποιητικού κλάδου καθώς και εκθετών του αγροτικού – γεωργικού κλάδου.

 

*Tην 1η Αγροτική Έκθεση «ΑgreAmfi» διοργάνωσε ο Δήμος Αμφιλοχίας υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας.


*Το παρών στα εγκαίνια έδωσαν ο Γιώργος Στρατάκος, Γενικός Γραμματέας του Yπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η Χριστίνα Σταρακά Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, ο κος Σακελλαρόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης, ο κος Ανδρέας Φίλιας - Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, ο κος Παναγιώτης Τζιχριτζής, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, ο κος Σωκράτης Κωστίκογλου, Πρόεδρος του Συλλόγου Εμπόρων και Επιχειρηματιών Δήμου Αγρινίου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]