Εγκαίνια της 10ης Εμπορικής Έκθεσης Άρτας και της Εμποροπανήγυρης: Μια Ημέρα Γιορτής!

 



Εγκαίνια της 10ης Εμπορικής Έκθεσης Άρτας και της Εμποροπανήγυρης: Μια Ημέρα Γιορτής

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου 2024 τα εγκαίνια της 10ης Εμπορικής Έκθεσης Άρτας και της Εμποροπανήγυρης, και φέτος συγκέντρωσε πλήθος κόσμου και εκθετών. Η εκδήλωση, που έχει καθιερωθεί ως θεσμός για την περιοχή, αποτέλεσε αφορμή για γιορτή και συνάντηση της τοπικής κοινωνίας και επισκεπτών από όλη τη χώρα.

Στα εγκαίνια της έκθεσης χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χριστόφορος Σιαφάκας και ο Πρόεδρος της ΑΔΑΕ ΟΤΑ κ. Νικόλαος Κέφης. Ο κ. Σιαφάκας αναφέρθηκε στην πολύτιμη συμβολή των εκθετών στην επιτυχία της διοργάνωσης και παρουσίασε το όραμά του για την αξιοποίηση του  εκθεσιακού χώρου της ΑΔΑΕ, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου όπου θα μπορούν να πραγματοποιούνται θεματικές εκθέσεις και άλλες πολλές δράσεις του Δήμου.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος κ. Σιαφάκας τίμησε με τιμητική πλακέτα τον πρώην Πρόεδρο της ΑΔΑΕ ΟΤΑ κ. Γιώργο Μπόνια, ο οποίος μετά από πολλά χρόνια προσφοράς στην επιχείρηση του Δήμου συνταξιοδοτήθηκε. Η αναγνώριση της πολυετούς συμβολής του κ. Μπόνια ήταν ένα ιδιαίτερα συγκινητικό σημείο της τελετής.

Στα δύο περίπτερα του Δήμου Αρταίων, οι υπηρεσίες του Δήμου υποδέχθηκαν τον κόσμο και τον ενημέρωσαν για τις δράσεις τους, τις εκδηλώσεις, καθώς και τα προγράμματα που «τρέχουν» στην περιοχή. Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να μάθουν για τις πρωτοβουλίες του Δήμου,  τις δράσεις και τις υπηρεσίες  προς τους δημότες και να συνομιλήσουν με τον Δήμαρχο κ. Χριστόφορο Σιαφάκα, τον Πρόεδρο της ΑΔΑΕ κ. Νίκο Κέφη, καθώς και με όλους τους αντιδημάρχους, οι οποίοι με χαρά απάντησαν σε ερωτήσεις και παρείχαν χρήσιμες πληροφορίες. 



Παράλληλα, το Δημοτικό Ραδιόφωνο "ΑΜΒΡΑΚΙΑ 91.9" που "στήθηκε" στο δεύτερο περίπτερο του Δήμου και για πρώτη φορά  εξέπεμπε ζωντανά, δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα με πολύ καλή μουσική και κέφι. Το ραδιόφωνο θα συνεχίσει να εκπέμπει ζωντανά από τον χώρο της έκθεσης όλες τις ημέρες, κρατώντας το κοινό συντονισμένο σε ρυθμούς γιορτής.

Το κοινό ανταποκρίθηκε θερμά, γεμίζοντας τον χώρο της έκθεσης και συμμετέχοντας ενεργά στις δραστηριότητες της ημέρας. Η ατμόσφαιρα ήταν εορταστική, με μουσική, πολιτιστικά δρώμενα και πολλές εκπλήξεις, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία σε μικρούς και μεγάλους. Οι τοπικοί φορείς, χαιρετίζοντας την εκδήλωση, υπογράμμισαν τη σημασία της Εμπορικής Έκθεσης και της Εμποροπανήγυρης για την οικονομική ανάπτυξη και την προώθηση της Άρτας, ευχαριστώντας παράλληλα τους εκθέτες και το κοινό για τη δυναμική παρουσία τους.

Η 10η Εμπορική Έκθεση Άρτας και η Εμποροπανήγυρη θα διαρκέσουν για τις επόμενες μέρες, προσφέροντας ακόμα περισσότερες ευκαιρίες για εμπορικές συναλλαγές, ψυχαγωγία και ενίσχυση της τοπικής οικονομίας. Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί!

 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]