10η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Άρτας ..Τράβηξε το ενδιαφέρον το περίπτερο της ΕΛ.ΑΣ



10η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Άρτας 

Με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας 

Πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών επισκέφθηκαν το περίπτερό της 

Ξεχωριστή η παρουσία εκατοντάδων μαθητών

Ολοκληρώθηκε χθες βράδυ η παρουσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας στη 10η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Άρτας, στο πλαίσιο της οποίας λειτούργησε για ακόμα μία χρονιά δικό της περίπτερο. 

Η φετινή παρουσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας χαρακτηρίστηκε από την ύπαρξη πρωτότυπων δράσεων, οι οποίες ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους, που κατέκλυσαν το περίπτερο καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του.  


Εξάλλου, στο περίπτερο πραγματοποίησαν οργανωμένες επισκέψεις σχολεία του Νομού, από όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες, ενώ υπολογίζεται ότι συνολικά 5.000 άτομα πέρασαν το κατώφλι του περιπτέρου.  

Προσομοιωτής οδήγησης, ειδικό λογισμικό για την εκτίμηση της ταχύτητας αντίδρασης σε περιπτώσεις απόσπασης της προσοχής και ειδικά γυαλιά προσομοίωσης κατάστασης μέθης και κόπωσης αποτέλεσαν πόλο έλξης για τους επισκέπτες. 

Επίσης, ειδικά παιχνίδια που είχαν εγκατασταθεί σε 4 φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές (tablets), διαθέσιμους για το κοινό, κέντρισαν το ενδιαφέρον των μικρών επισκεπτών, οι οποίοι είχαν μάλιστα τη δυνατότητα, μέσω αυτών, να μπουν στο ρόλο του εκφωνητή του «100», λαμβάνοντας εικονικές κλήσεις, κατευθύνοντας τις αστυνομικές δυνάμεις στη διαχείριση περιστατικών. Φυσικά, οι μικροί επισκέπτες δεν άφησαν να πάει χαμένη η ευκαιρία να ανέβουν στην υπηρεσιακή μοτοσικλέτα που υπήρχε στον χώρο και να βγάλουν αναμνηστική φωτογραφία ως αναβάτες!


Ακόμη, το αστυνομικό προσωπικό, μέσα από την προσωπική επικοινωνία με τους επισκέπτες παρείχε πληροφορίες και απάντησε σε ερωτήματα σχετικά με κρίσιμα κοινωνικά ζητήματα, όπως η ενδοοικογενειακή βία και η ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο, με την υποστήριξη και έντυπου υλικού που διανέμονταν. 

Σημειώνεται ότι η παρουσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας στη 10η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Άρτας εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλέγμα πρωτοβουλιών που αναπτύσσουν οι υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, με σκοπό τη συνεχή ενημέρωση, εξυπηρέτηση και προστασία του κοινωνικού συνόλου. 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]