Οφλαλμολογική διημερίδα στο Μέτσοβο 11-13 Οκτωβρίου

 


Ετήσια Εκδήλωση της

Οφθαλμολογικής Εταιρείας 

Δυτικής Ελλάδος & Πελοποννήσου (ΟΦ.Ε.Δ.Ε.Π.) 

________________________________________

Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή 11-13 Οκτωβρίου 2024, Ώρα έναρξης: 15.00

Συνεδριακό Κέντρο Διάσελο, Μέτσοβο

Η Οφθαλμολογική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδος & Πελοποννήσου (ΟΦ.Ε.Δ.Ε.Π.) σε συνεργασία με την Οφθαλμολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και υπό την επιστημονική ευθύνη του Αναπλ. Καθηγητή Οφθαλμολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Ανδρέα Κατσάνου, διοργανώνουν την ετήσια επιστημονική εκδήλωση της Οφθαλμολογικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδος - Πελοποννήσου (ΟΦ.Ε.Δ.Ε.Π.) που θα λάβει χώρα στις 11-13 Οκτωβρίου 2024 στο Συνεδριακό Κέντρο Διάσελο στο Μέτσοβο.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει διαλέξεις, στρογγυλά τραπέζια και ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις που θα καλύψουν ένα ευρύ φάσμα της Οφθαλμολογίας με θέματα χρήσιμα στην καθημερινή κλινική πράξη, όπως καταρράκτης, γλαύκωμα, ηλικιακή εκφύλιση ωχράς κηλίδας, νευροοφθαλμολογικές νόσοι, δίνοντας έμφαση στα νεότερα δεδομένα για την αντιμετώπιση των οφθαλμικών παθήσεων. Φέτος η εκδήλωση πρωτοτυπεί καθώς φιλοξενεί ειδική συνεδρία με πρακτική άσκηση για νέους οφθαλμιάτρους, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν μέσω πειραματικών χειρουργείων και προσομοιωτών σε καινοτόμες τεχνικές και τεχνολογίες της χειρουργικής του οφθαλμού. Οι συνεδρίες θα διεξαχθούν σε ειδικά διαμορφωμένους  χώρους του Συνεδριακού Κέντρου «Διάσελο» στο Μέτσοβο με δωρεάν συμμετοχή των ενδιαφερόμενων. Τέλος, την επιστημονική εκδήλωση θα τιμήσει με διάλεξή του ο διεθνούς φήμης καθηγητής Οφθαλμολογίας JOST B. JONAS του Πανεπιστημίου Χαϊδελβέργης Γερμανίας, κι επιστημονικός υπεύθυνος κορυφαίων ερευνητικών ιδρυμάτων στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία. 

Η Επιστημονική εκδήλωση θα ξεκινήσει την Παρασκευή στις 11 Οκτωβρίου και ώρα 15.00 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή και ώρα 13.30. 

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για το πλήρες επιστημονικό πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα: www.ofedep.gr και να εγγραφούν δωρεάν. Θα χορηγηθούν 11 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]