ΙΩΑΝΝΙΝΑ:LIVE Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ |ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ!

Με λαμπρότητα τιμήθηκε η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου και στην Πρέβεζα[video]


 Με λαμπρότητα τιμήθηκε η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στην Πρέβεζα

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε  στην Πρέβεζα τις εκδηλώσεις για το ΟΧΙ του ελληνικού λαού, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν κάτω από έναν σχεδόν καλοκαιρινό ουρανό. 

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους τελέστηκε Δοξολογία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομο παρουσία των αρχών, των εκπροσώπων στρατιωτικών αρχών και σωμάτων Ασφαλείας ,των φορέων και της μαθητικής κοινότητας. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Δρ. Κοσμάς Κοψάρης, Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Πρέβεζας, ενώ ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της φτώχειας Πρόδρομος Πύρρος , ενώ μεταξύ άλλων παρέστησαν ο βουλευτής Σπύρος Κυριάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Στράτος Ιωάννου,ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Αναστάσιος Δράκος, ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος,η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι ,ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Μπούρης κλπ. 


Στις 12 το μεσημέρι  στην οδό Σπηλιάδου πραγματοποιήθηκε η παρέλαση σχολείων και συλλόγων υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Πρέβεζας Ορφέας.


video n.p production     Μικροί και μεγάλοι χειροκροτήθηκαν θερμά από τους παρευρισκόμενους, ενώ αμέσως μετά οι φορείς προχώρησαν σε δηλώσεις προς τα μέσα ενημέρωσης.

Ο Γενικός Γραμματέας Πρόδρομος Πύρρος εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση που παρακολούθησε την παρέλαση στην Πρέβεζα τιμώντας τα ιδανικά και τους αγώνες των Ελλήνων. 

Στο υψηλό εθνικό φρόνημα αναφέρθηκε ο βουλευτής Σπύρος Κυριάκης, σημειώνοντας ότι το έπος του 40 και ο αγώνας για το υπέρτατο αγαθό της ελευθερίας πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για όλους μας. 

Τον θαυμασμό του για τους αγωνιστές του 40 και όλους όσοι έδωσαν την ζωή τους για την ανεξαρτησία και την πατρίδα εξέφρασε ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος .

Τέλος  ο αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας  Στράτος Ιωάννου τόνισε ότι οι αγώνες του έθνους μας διαχρονικά απέδειξαν στην πράξη την γενναιότητα και την αυτοθυσία των προγόνων μας για την ελευθερία.



Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]