Θεσπρωτία :2 παράτυποι μετανάστες βρέθηκαν λιπόθυμοι σε νταλίκα |Ο ένας ...κατέληξε |Η ανακοίνωση της Αστυνομίας


Ήταν λίγο μετά τις 13:00  σήμερα το μεσημέρι   όταν      σε έλεγχο αστυνομικών του ΑΤ Παραμυθιάς  στο   ύψος του Νεοχωρίου Παραμυθιάς σε   καρότσα νταλίκας   που οδηγούσε   Τούρκος υπήκοος ,  βρέθηκαν κρυμμένοι δύο παράτυποι  μετανάστες .Σημειώνεται ότι τελικός προορισμός της νταλίκας ήταν η Ιταλία .

Στο  σημείο    μετέβη   και το ΕΚΑΒ που παρέλαβε και διακόμισε   στο Κ.Υ της περιοχής  τους δύο αλλοδαπούς   σε λιπόθυμη κατάσταση    ,όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του ενός .  Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση  που θα διενεργηθεί στα Ιωάννινα .


Σε σχετική ανακοίνωση η Αστυνομία αναφέρει :



Συνελήφθη στη Θεσπρωτία αλλοδαπός οδηγός φορτηγού ψυγείου, για μεταφορά παράτυπων μεταναστών 

Ο ίδιος ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές για την ανεύρεση δύο αλλοδαπών εντός του φορτηγού σε λιπόθυμη κατάσταση 

Κατέληξε ο ένας από τους δύο αλλοδαπούς

Συνελήφθη σήμερα (24-10-2024) το μεσημέρι από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παραμυθιάς αλλοδαπός, που κατηγορείται για μεταφορά παράτυπων μεταναστών. 

Ειδικότερα, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, σήμερα το μεσημέρι ο αλλοδαπός, ενημέρωσε τηλεφωνικά το Κέντρο Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας, ότι κατά τη διάρκεια στάσης που έκανε με το φορτηγό ψυγείο που οδηγούσε στο Νεοχώρι Δήμου Σουλίου, διαπίστωσε την παραβίαση της σφραγίδας του φορτίου που μετέφερε με τελικό προορισμό την Ιταλία. 

Ακολούθως, σε έλεγχο που πραγματοποίησε ο ίδιος, εντόπισε εντός του φορτηγού δύο άτομα αγνώστων στοιχείων, πιθανόν αλλοδαποί, σε λιπόθυμη κατάσταση. 

Κατόπιν αυτών, κλήθηκε σταθμός Ε.Κ.Α.Β., με τον οποίο διακομίστηκαν τα δύο άτομα στο Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του ενός. 

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσπρωτίας και διατάχθηκε η σύλληψη του οδηγού. 

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Παραμυθιάς. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]