Εκστρατεία χρηματοδότησης από το πλήθος (crowdfunding) για την ίδρυση 2D animation studio στην Ελλάδα

 


ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ (CROWDFUNDING)

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ 2D ANIMATION STUDIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


O animator Βαγγέλης Καραδήμας διοργανώνει καμπάνια crowdfunding στην πλατφόρμα Indiegogo. Σκοπός της είναι η συγκέντρωση των απαιτούμενων χρημάτων για την ίδρυση και την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων ενός έτους για ένα 2D animation studio με την επωνυμία «vktoons”. Ακολουθεί σύνδεσμος προς την prelaunch σελίδα της εκστρατείας (αυτή θα παραπέμπει στην καθαυτή σελίδα της καμπάνιας όταν ξεκινήσει):

https://www.indiegogo.com/projects/vktoons-creating-a-2d-animation-studio-in-greece/coming_soon/x/18128582

Η εκστρατεία ξεκινά στις 15 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 28 Νοεμβρίου 2024.

Σε αυτούς τους γεμάτους προκλήσεις καιρούς, βασικός στόχος της καμπάνιας, πέρα από την έναρξη δραστηριότητας του στούντιο, είναι να συμβάλει στην μείωση του brain drain Ελλήνων δημιουργών. Κατά τη γνώμη του Βαγγέλη Καραδήμα ο καλύτερος τόπος για να επιτευχθεί αυτό είναι η ανάπτυξη εγχώριας παραγωγής animation. 

Υπάρχει πλήθος ιδεών προς παραγωγή με κάποιες να έχουν ήδη πιλοτικά επεισόδια, ενώ στο στάδιο της προπαρασκευής είναι και έργα που απευθύνονται στο κοινό κυρίως εκτός Ελλάδας. 

Ο Βαγγέλης Καραδήμας είναι αυτοδίδακτος animator με χρόνια παρουσίας στον χώρο, ΑμΕΑ και με σπουδές στην Ιστορίας και Αρχαιολογία (PhD στην ιστορία της νεοελληνικής εκπαίδευσης). Είναι παραγωγός και του podcast «Ο Βαγγέλης και τα κινούμενα σχέδια». Είναι μέλος της ASIFA Hellas.

Για τυχόν διευκρινίσεις και για επιπλέον στοιχεία, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://vktoons.com .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]