[Ελλάδα]44χρονος χειρουργός και πατέρας 4 παιδιών ...έχασε τη ζωή του τροχαίο |Μόλις είχε τελειώσει τη βάρδιά του στο νοσοκομείο ...


Ένα τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τη 1.00 το μεσημέρι στον δρόμο Λαμίας – Δομοκού, λίγο μετά τον «Ριζάκο», όπου ένας νεαρός μοτοσικλετιστής (44 ετών) έχασε τη ζωή του έπειτα από σύγκρουση με αγροτικό όχημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ  του lamianow.gr , πρόκειται για γιατρό του Νοσοκομείου Λαμίας, πατέρα 4  παιδιών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αγροτικό που φέρεται να βγήκε από παράδρομο και να είχε κατεύθυνση προς Δομοκό, συγκρούστηκε με την μηχανή που κατέβαινε από την αντίθετη κατεύθυνση.


Ο νεαρός χτύπησε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο αγροτικό και εκτοξεύτηκε πολλά μέτρα μακριά.

Παρά το γεγονός ότι φορούσε κράνος, η σφοδρότητα της σύγκρουσης και της πτώσης αποδείχθηκαν μοιραίες. Ο ηλικιωμένος οδηγός (82 ετών) του αγροτικού τραυματίστηκε επίσης.

  Οπως μεταδίδει το lamiareport.gr ο άτυχος 44χρονος εργαζόταν ως χειρουργός στο νοσοκομείο της Λαμίας και είχε μόλις ολοκληρώσει τη  βάρδια του.

Οι συνάδελφοι του  εκλιπόντα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο συνάδελφός τους που μόλις λίγα λεπτά νωρίτερα είχαν χαιρετίσει έφυγε από τη ζωή. Ο άτυχος δικυκλιστής είχε καταγωγή από το Βόλο.


Στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας όταν έγινε γνωστή η ταυτότητα του νεκρού από το τροχαίο. Γιατροί, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, ενώ ταυτόχρονα έπρεπε να περιθάλψουν και τον ηλικιωμένο οδηγό του αγροτικού που ήταν τραυματίας.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τραγικού συμβάντος διενεργεί η τροχαία Λαμίας.



περί πηγών :  lamianow.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]