4nd Ioannina Insurance Conference /Δευτέρα 4 Νοεμβρίου στο Du Lac

 


4nd Ioannina Insurance Conference 

Η ασφαλιστική διαμεσολάβηση το 2025 - Προκλήσεις και προοπτικές Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2024, 17.00 – 20.30  

Ξενοδοχείο Hotel Du Lac (Κ. Παπούλια & Ίκκου) 

Ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, ασφαλιστικές εταιρείες, σχήματα  διαμεσολάβησης και θεσμικοί φορείς δίνουν ραντεβού στα Ιωάννινα την Δευτέρα  4 Νοεμβρίου 2024! 

Με ιδιαίτερη τιμή η Innovation Media, το insuranceforum.gr και το περιοδικό ΤΗΕ INSURER ανακοινώνουν την διεξαγωγή του 4nd Ioannina Insurance Conference 2024 σε  συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο Ασφαλιστών Ηπείρου. 

Το συνέδριο θα διεξαχθεί την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2024, απογευματινές ώρες, στο  ξενοδοχείο Du Lac. 

Το συνέδριο, το οποίο διεξάγεται για 4ηχρονιά στην πόλη των Ιωαννίνων, έχει ώς στόχο την  δικτύωση αλλα και την ενημέρωση των επαγγελματιών του ασφαλιστικού κλάδου καθώς και  την ανταλλαγή απόψεων για την πορεία του κλάδου. 

Όλοι οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα τρέχοντα ζητήματα του  κλάδου αλλά και για τις γενικότερες εξελίξεις στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση. 

Το συνέδριο θα πλαισιώσουν υψηλόβαθμα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς, τα οποία θα  αναλύσουν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα θέματα και θα απαντήσουν σε ερωτήματα των  παρευρισκόμενων.

Μεταξύ των σημαντικών θεμάτων που θα αναλυθούν περιλαμβάνονται: 

• Οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης για την ιδιωτική ασφάλιση και οι επιπτώσεις  στην αγορά.  

• Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα αναδιαμορφώσει τον κλάδο της Ιδιωτικής  Ασφάλισης. 

• Συνέργειες ασφαλιστικών επιχειρήσεων: Μαθήματα από το παρελθόν,  ευκαιρίες για το μέλλον. 

• Ο κλάδος Πιστώσεων & Εγγυήσεων πυλώνας ανάπτυξης για την Ασφαλιστική  Διαμεσολάβηση 

• Οι τελευταίες φορολογικές αλλαγές και πώς επηρεάζουν τον ασφαλιστικό  κλάδο 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ενεργό ρόλο θα έχουν τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου  Ασφαλιστών Ηπείρου, τα οποία θα ενημερώσουν τους συνέδρους για τις υφιστάμενες αλλα  και μελλοντικές δράσεις του σωματείου, καθώς και για τα τρέχοντα ζητήματα που  απασχολούν την ασφαλιστική αγοράς σε τοπικό επίπεδο.  

Ο σκοπός του συνεδρίου είναι διπλός, αφενός η σε βάθος ενημέρωση των Ασφαλιστικών  Διαμεσολαβητών και η ελεύθερη δημόσια συζήτηση για το μέλλον του επαγγέλματος και  αφετέρου η εξαγωγή χρήσιμων και αξιοποιήσιμων συμπερασμάτων. 

Στρογγυλό τραπέζι συζήτησης 

Εκτός των ομιλιών, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την  ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πάνελ συζήτησης με ανθρώπους του κλάδου, οπού και  θα έχουν την δυνατότητα να θέσουν τα ερωτήματά τους. 

Οι καινοτομίες του φετινού συνεδρίου! 

NFC Sponsors Spots: Όλοι οι σύνεδροι θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν λήψη του  ενημερωτικού υλικού του συνεδρίου στο κινητό τους ανέπαφα και γρήγορα μέσω της  τεχνολογίας NFC ! 

QR Code spots: Ο κάθε σύνεδρος θα μπορεί να σκανάρει με το κινητό του το ειδικό ταμπελάκι  που θα βρίσκεται στη ροτόντα του και να βρει χρήσιμες πληροφορίες για το συνέδριο, για  τους χορηγούς, το αναλυτικό πρόγραμμα κλπ. 

Σταθερά, για 4ηχρονιά το Ioannina Insurance Conference στοχεύει στην αξιόπιστη ενημέρωση των επαγγελματιών του ασφαλιστικού κλάδου για τις τρέχουσες εξελίξεις, τις  προκλήσεις αλλα και τις προοπτικές που ανοίγονται. 

Το Ioannina Insurance Conference διοργανώνεται υπό την Αιγίδα του Επιμελητηρίου  Ιωαννίνων και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ) 

Είσοδος ΔΩΡΕΑΝ χωρίς την υποχρέωση προεγγραφής 

Το συνέδριο υποστηρίζουν χορηγικά: 

GOLD ΧΟΡΗΓΟΙ: ALLIANZ TRADE - EUROINS ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ –DYNAMIC INSURANCE NETWORK – HELLAS DIRECT- ΠΑΝΟΡΜΟΣ ΣΥΝ.Π.Ε – EXTRA ASSISTANCE 

SILVER ΧΟΡΗΓΟΙ: APEIRON INSURANCE PROJECT – CONTRACT S.A – CARGLASS - EXPERTO CREDE ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ– ΟΡΙΖΩΝ 1964 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ 

Με την υποστήριξη της Business Forward 

Χορηγοί Επικοινωνίας: epirusgate.gr, epirus-tv-news.gr – Ηπειρωτικός Αγών  (agon.gr), περιοδικό THE INSURER, cybernews.gr 

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες του συνεδρίου από την ιστοσελίδα του event εδώ

Περισσότερες πληροφορίες: email:  info@innovation-media.gr & 2312 201003 – 2315  311282 

Διοργάνωση: Innovation Media LP


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]