Με περισσότερους από 500 αθλητές από κάθε γωνιά της Ελλάδας ο «5ος Δρόμος της Νίκης»

 


Με περισσότερους από 500 αθλητές από κάθε γωνιά της Ελλάδας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου ο «5ος Δρόμος της Νίκης».

Η αθλητική διοργάνωση με το μεγάλο ιστορικό υπόβαθρο, καθώς είναι αφιερωμένος στη μνήμη των ηρώων του έπους του 1940, προσελκύει το ενδιαφέρον πολλών αθλητών και μη που επιθυμούν να αποτίσουν φόρο τιμής σε όσους αγωνίστηκαν για την πατρίδα και την ελευθερία και υλοποιείται κάθε χρόνο στα των ιστορικών εκδηλώσεων «ΚΑΛΠΑΚΙΑ».

Μέσα από 4 διαφορετικούς αγώνες οι συμμετέχοντες διήλθαν από ιστορικούς χώρους, γνωρίζοντας έτσι καλύτερα την περιοχή όπου εκτυλίχθηκαν οι νικηφόροι αγώνες των Ελλήνων.


Οι δρομείς παρέλαβαν το συμβολικό μετάλλιο με το γράμμα "Χ" που περικλείει την φιγούρα του Έλληνα Μαχητή του '40. Πέρυσι δόθηκε «Ο» ενώ το «ΟΧΙ» θα ολοκληρωθεί στον «6ο Δρόμο της Νίκης» το 2025 όταν οι αθλητές θα παραλάβουν το γράμμα «Ι».  

Ο Δήμος Πωγωνίου ευχαριστεί όλους όσοι συνέδραμαν στη διεξαγωγή του «5ου Δρόμου της Νίκης» και συγκεκριμένα την Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων, το Α.Τ. Πωγωνίου, το ΕΚΑΒ, το Παράρτημα Ιωαννίνων του Ε.Ε.Σ., τους εθελοντές και τους χορηγούς: Βίκος Α.Ε., Α.Π.Σ.Ι. «Πίνδος» και Συρράκο.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]