Black Friday 2024: Πόσο πραγματικές είναι οι εκπτώσεις τελικά;


-Kατά την περσινή Black Friday, το 22,78% των προϊόντων αγοράστηκε σε πιο οικονομική τιμή, ενώ το 9,39% αγοράστηκε σε υψηλότερη τιμή.


Μήνας Black Friday ο Νοέμβριος και αρκετοί καταναλωτές βρίσκονται σε αναμονή για να αρπάξουν την... ευκαιρία. Όμως, οι πολυδιαφημιζόμενες προσφορές είναι όντως «ευκαιρίες»;\

Φέτος, οι προσφορές της Black Friday θα πραγματοποιηθούν στις 29 Νοεμβρίου, αν και πολλά καταστήματα συνηθίζουν να τις ξεκινούν αρκετές ημέρες νωρίτερα.


Ωστόσο, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε το Skroutz.gr για το Black Friday 2023 Report,   και παροσυιάζει το dikaiologitika.gr, πέρυσι αρκετές από τις προσφορές ήταν σε τιμή... υψηλότερη απ' ότι μία εβδομάδα πριν.


H ομάδα του Skroutz προέβη σε συγκριτική ανάλυση της τιμής πώλησης των προϊόντων κατά την εβδομάδα της Black Friday 20-26/11 και της αρχικής τιμής πώλησης κατά την προηγούμενη περίοδο, δηλαδή την εβδομάδα 6-12/11.

Συνολικά, το 22,78% των προϊόντων αγοράστηκε σε πιο οικονομική τιμή, ενώ το 9,39% αγοράστηκε σε υψηλότερη τιμή.

Οι οικογένειες προϊόντων στις οποίες οι καταναλωτές αξιοποίησαν στο έπακρο τις προσφορές ήταν οι «Μόδα» και τα «Παιδικά-Βρεφικά», με τη «Μόδα» να καταλαμβάνει την πρώτη θέση με ποσοστό 36,44%.

Κατηγορίες με τις υψηλότερες σε έκπτωση αγορές


Πιο συγκεκριμένα, οι κατηγορίες που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των καταναλωτών και αξιοποίησαν τις προσφορές είναι:



Ριχτάρια

Παιδικές Χαρές

Ανδρικά Πουκάμισα

Ακριβότερες... προσφορές

Στην αντίπερα όχθη, η κατηγορία «Ανδρικές μπλούζες» με ποσοστό 7,80% παρουσιάζει το υψηλότερο ποσοστό για τις αγορές που έγιναν ακριβότερα σε σχέση με τις τιμές πριν από την Black Friday εβδομάδα. Ακολούθησαν τα «γυναικεία παλτό» και τα «παιδικά σετ ρούχων», με 7,14% και 6,67% αντίστοιχα.

πηγή dikaiologitika.gr

Πηγή στοιχείων: skroutz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]