Ιωάννινα/Άμεση η επανεκκίνηση των έργων στην κεντρική πλατεία





Οριστική λύση στα προβλήματα που είχαν επιφέρει μεγάλες καθυστερήσεις ήδη από την προηγούμενη δημοτική περίοδο στο έργο της ανάπλασης της κεντρικής πλατείας δρομολόγησε η δημοτική αρχή.

Ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, σε δηλώσεις που έκανε σήμερα, εξέφρασε αρχικά την ικανοποίησή του για την τεχνική λύση που δόθηκε και η οποία ικανοποιεί όλα τα εμπλεκόμενα, μέρη (δήμο Ιωαννιτών, εργολάβο και διαχειριστή του παρκινγκ) με βάση την οποία τα έργα στην κεντρική πλατεία θα επανεκκινήσουν πολύ σύντομα με στόχο την όσο το δυνατόν πιο άμεση ολοκλήρωσή τους.

Όπως εξήγησε ο κ. Μπέγκας, οι εργασίες θα συνεχιστούν χωρίς να χρειαστεί να σταματήσει τη λειτουργία της η επιχείρηση, κάτι που ήταν και το μεγαλύτερο από τα προβλήματα που υπήρχαν και είχαν προκαλέσει την παύση των εργασιών.

«Οι εργασίες στην κεντρική πλατεία θα ξεκινήσουν πολύ σύντομα. Θα κάνουμε μια τελευταία συνάντηση με τον εκπρόσωπο του πάρκινγκ την επόμενη εβδομάδα έχοντας ήδη ξεκαθαρίσει όλα τα ζητήματα και θα έχουμε μια γρήγορη επανεκκίνηση. Δεν θα χρειαστεί να κλείσει η επιχείρηση κι αυτό ήταν το πιο σημαντικό ζητούμενο. Πετυχαίνουμε μια ισορροπία και ξεφεύγουμε από πιθανές αντιπαραθέσεις που μπορούσαν να οδηγήσουν σε αντιδράσεις εκ μέρους του λειτουργού του πάρκινγκ. Πιστεύω ότι η λύση στην οποία καταλήξαμε είναι η καλύτερη δυνατή και το έργο θα πάρει το δρόμο του. Έχουν επιλυθεί όλες οι κατασκευαστικές λεπτομέρειες με τη βοήθεια των μελετητών και είμαι αισιόδοξος ότι από εδώ και πέρα όλα θα κυλήσουν ομαλά για να ολοκληρωθεί η κεντρική πλατεία όπως επιθυμούμε όλοι», δήλωσε ο κ. Μπέγκας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]