Επιτυχής τερματισμός στο "Σπάρταθλον" για τον Αλέξη Ανδρούτσο από τον Σύλλογο Δρομέων Ιωαννίνων!!

 


ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2024

Αθήνα-Σπάρτη (246,8 χλμ)

    Οι Δρομικοί αγώνες, πέραν των χρονικών επιδόσεων, εμπεριέχουν βιώματα, δυσκολίες και πλήθος εναλλαγών συναισθημάτων. Ακόμα πιο έντονα και σε μεγαλύτερο βαθμό τα παραπάνω όταν μιλάμε για διοργανώσεις υπεραποστάσεων της πατρίδας μας, με εμβληματικό και παράλληλα διεθνή και ιστορικό χαρακτήρα, όπου ο αθλητής χρειάζεται να επιδείξει πληθώρα σωματικών και ψυχικών αποθεμάτων για να καταφέρει τόσο, να στηθεί στην γραμμή εκκίνησης, όσο και να φτάσει στον τερματισμό. 

   Όλα τα παραπάνω, καταφέραμε να τα βιώσουμε, το Σαββατοκύριακο 28-29/9/2024, σε πραγματικό χρόνο,ακολουθώντας την επιτυχημένη προσπάθεια του αθλητή του Συλλόγου μας, Αλέξη Ανδρούτσο , μέσω της 3μελής ομάδας υποστήριξής του (Coach:Ιωάννη Καρρά - Δημήτρη Ανδρούτσο- Γιάννη Ανδρούτσο), κατά την διεξαγωγή του 42ου ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ Αθήνα -Σπάρτη, (246 χλμ), ως ενός από τους 59 Έλληνες και των 350 ξένων αθλητών (55 χώρες). 


  Παράλληλα μέσα από αυτό, το καθολικό ενδιαφέρον μελών και φίλων του Συλλόγου, τον συνόδευε η θετική μας ενέργεια σε όλη την διάρκεια της επίπονης προσπάθειάς του. 

  Ο τερματισμός του δε, στο άγαλμα του Λεωνίδα, και η απίστευτη χαρά, συγκίνηση και υπερηφάνεια που μας πρόσφερε απλόχερα, θέλουμε από καρδιάς, να τον συνοδεύουν για πάντα σε όλους τους στόχους του!!!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]