Δράσεις πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού στα Ιωάννινα

 


Ο μήνας Οκτώβριος έχει θεσμοθετηθεί διεθνώς ως μήνας πρόληψης, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού. Η 6η ΥΠΕ, υπό το συντονισμό του Υπουργείου Υγείας συμμετέχει στη διεθνή εκστρατεία για την ευαισθητοποίηση του πληθυσμού έναντι της πρώτης αιτίας θανάτου από τον καρκίνο στις γυναίκες, που είναι ο καρκίνος του μαστού.

Πιο συγκεκριμένα, στην πόλη των Ιωαννίνων, στα πλαίσια υλοποίησης του Εθνικού Προγράμματος Προσυμπτωματικού Ελέγχου, Πρόγραμμα Φώφη Γεννηματά, θα υλοποιηθούν  δράσεις   πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού από τους επαγγελματίες υγείας των κάτωθι δομών. 

Κ.Υ. Ιωαννίνων, στις 30 & 31 Οκτωβρίου 2024 στο χώρο αναμονής του Σταθμού Προστασίας Μάνας, Παιδιού & Εφήβου από της 08.00 έως της 14.00 μμ  ( επί της οδού Λουκή Ακρίτα 54).

 

1η Τόμυ Ιωαννίνων από Δευτέρα 21 Οκτωβρίου έως Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024 στο χώρο της δομής κατά τις ώρες λειτουργίας της. 



4Η Τόμυ Ιωαννίνων από Δευτέρα 21 Οκτωβρίου έως Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024 στο χώρο της δομής κατά τις ώρες λειτουργίας της 


6η Τόμυ Ιωαννίνων από Δευτέρα 21 Οκτωβρίου έως Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024 στο χώρο της δομής κατά τις ώρες λειτουργίας της. 


Η πρόληψη του καρκίνου του μαστού έχει διαπιστωθεί ότι έχει υψηλό ποσοστό ίασης . Οι προληπτικές εξετάσεις έχουν οδηγήσει πολλές φορές στην έγκαιρη διάγνωση και στην άμεση αντιμετώπιση. Η πρόληψη είναι ζήτημα ΖΩΗΣ!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]