Ιωάννινα «Φτυστός ο Μακαρίτης»......δύο τελευταίες παραστάσεις τον Νοέμβριο !


  «Φτυστός ο Μακαρίτης», η μεγάλη καλοκαιρινή επιτυχία της Καλλιτεχνικής Σκηνής Ηπείρου ΣΥΝΘΕΣΗ επιστρέφει για δύο τελευταίες παραστάσεις μέσα στο Νοέμβριο. Η ξέφρενη μαύρη κωμωδία που έγραψε η Πενυ Φυλακτάκη και σκηνοθέτησε ο Γιώργος Νάκος παρουσιάζεται από ένα πολυπρόσωπο θίασο στον οποίο μετέχουν έντεκα ηθοποιοί, μέλη της ΣΥΝΘΕΣΗ.

Η ξεκαρδιστική ιστορία της κατάρας που στοιχειώνει την οικογένεια Μπεζενόγλου θα ξεδιπλωθεί στην αίθουσα Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος (Ακαδημία), το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 20:30 και θα χαρίσει πολύ και αβίαστο γέλιο στους θεατές κάθε ηλικίας. Η παράσταση διαρκεί 1 ώρα και τριάντα λεπτά και είναι κατάλληλη για όλη την οικογένεια!



Λίγα λόγια για το έργο:

Τα χρέη του Μιχάλη Μπεζενόγλου φθάνουν στο ταβάνι αλλά δεν φταίει αυτός.  Χρωστάει λόγω… κληρονομικότητας! Στο δικαστικό κλητήρα που καταφθάνει για να του κατάσχει τα πάντα και να τον συλλάβει, ο απελπισμένος οφειλέτης υποστηρίζει ότι η κατάρα να χρωστάει και να μην πληρώνει, να κρύβεται και να λέει ψέματα στοιχειώνει το όνομα των Μπεζενόγλου! Ξετυλίγεται έτσι η σπαρταριστή ιστορία της κατάρας του ονόματος που περνάει από γενιά σε γενιά. Από προπάππου σε παππού κι από πατέρα σε γιο. Μια κατάρα που ξεκινάει με μια γέννα στο χωριό, συνεχίζει με μια κηδεία στην πόλη και φτάνει μέχρι τα ιδιαίτερα διαμερίσματα του πρωθυπουργικού γραφείου για να καταλήξει στον καταχρεωμένο Μιχάλη του σήμερα, τελευταίο θύμα μιας παρεξηγημένης δυναστείας!

 Η κωμωδία «Φτυστός ο Μακαρίτης» περνάει από την ευτυχία στη δυστυχία, από την πτώχευση στην ανάκαμψη κι από την καταστροφή στο θρίαμβο, και αγκαλιάζει τη συμπεριφορά ενός λαού που αγωνίζεται ενάντια στη μοίρα με το δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Παίζουν: (με σειρά εμφάνισης)

Γιάννης Χουλιάρας

Άρης Τσούκης

Αιμιλία Παγώνα

Κλειώ Παππά

Βέτα Γραβάνη

Αλέκα Τάτση

Μιχάλης Ρέκατας

Πέπη Γκαραμπίνα

Μαρίνα Καλτσώνη

Ευγενία Ζεϊμπέκη

Κώστας Βενέτης

«Φτυστός ο Μακαρίτης»! Κληρονόμοι για κλάματα σε καταστάσεις για γέλια! 

Το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 20:30, στην αίθουσα Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος (Ακαδημία).

Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό 10,00€ - Μειωμένο: 8,00€ (Άνεργοι, ΑΜΕΑ, Άνω των 65, Μαθητές, Φοιτητές)

Τα σημεία προπώλησης θα ανακοινωθούν σύντομα! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]