Πρόσκληση της ΕΥΔ για τον «Εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση Σ.Α.Ε.Κ. Ιωαννίνων – Γαλακτοκομική Σχολή»




Στην έκδοση πρόσκλησης για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων προχωρά η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Προγράμματος «Ήπειρος».


Πρόκειται για την πρόσκληση «Υποδομές επαγγελματικής εκπαίδευσης και δια βίου μάθησης : Εκσυγχρονισμός και αναβάθμιση Σ.Α.Ε.Κ. Ιωαννίνων - Γαλακτοκομική Σχολή» με συγχρηματοδοτούμενη δαπάνη 500.000 ευρώ και φορέα υλοποίησης τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ.

 

Η δράση έχει ως στόχο την εξασφάλιση προσβασιμότητας για άτομα ΑμΕΑ και τον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού των χώρων διδασκαλίας και των εργαστηρίων της Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Α.Ε.Κ.) Ιωαννίνων - Γαλακτοκομικής Σχολής.


Η Σ.Α.Ε.Κ. Ιωαννίνων – Γαλακτοκομική Σχολή, λειτουργεί από το 1916 ως η μοναδική σχολή «Τεχνιτών Τυροκομίας – Γαλακτοκομίας» της Ελλάδας συμβάλλοντας καίρια στη μετεξέλιξη της ελληνικής γαλακτοκομίας από πρακτική σε σύγχρονη τυροκομία


Οι ανάγκες της Σ.Α.Ε.Κ. Ιωαννίνων - Γαλακτοκομικής Σχολής, σύμφωνα με την χαρτογράφηση αναγκών που έχει υποβληθεί από τον Ε.Λ.Γ.Ο. – ΔΗΜΗΤΡΑ αποτυπώνονται ως εξής :


• Εργασίες για την εξασφάλιση προσβασιμότητας ΑμΕΑ στις κτιριακές υποδομές και υπαίθριους χώρους

• Αναβάθμιση εξοπλισμού τυροκομείου με την προμήθεια και εγκατάσταση 

• Αναβάθμιση εξοπλισμού χημικών και μικροβιολογικών εργαστηρίων, με την προμήθεια

• Αναβάθμιση χώρων διδασκαλίας με την προμήθεια και εγκατάσταση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]