ΠΑΣΟΚ/Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του πυροσβέστη Γιώργου Κουτσοκώστα

 



Κοινή ανακοίνωση του Υπεύθυνου του ΚΤΕ Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Ανδρέα Πουλά και του Τομεάρχη Πολιτικής Προστασίας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Μιχάλη Χάλαρη



Με βαθιά θλίψη εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για τον τραγικό χαμό του πυροσβέστη, Γιώργου Κουτσοκώστα, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στον Ασπρόπυργο. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους οικείους του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, καθώς και με τους συναδέλφους του στο Σώμα που καθημερινά αγωνίζονται για την ασφάλεια όλων μας.


Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους δύο τραυματισμένους πυροσβέστες και ελπίζουμε να επιστρέψουν σύντομα στην οικογένειά τους και στα καθήκοντά τους. Παράλληλα, ζητούμε την πλήρη διαλεύκανση των συνθηκών του δυστυχήματος, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και να αποδοθούν ευθύνες όπου χρειάζεται.


Η αυτοθυσία και η αφοσίωση των πυροσβεστών μας είναι ανεκτίμητες και η Πολιτεία οφείλει να τους στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο, διασφαλίζοντας τα κατάλληλα μέτρα ασφάλειας και πρόληψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]