Ιωάννινα/Για τις τηλεφωνικές απάτες σε βάρος ηλικιωμένων ....Δράσεις από την ΕΛ.ΑΣ σε όλα τα Κ.Α.Π.Η.

 


Συνάντηση πραγματοποιήθηκε χτες 30/9/2024, στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων  μεταξύ του Διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων κ. Χρήστο Μουσαφίρη, της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Προστασίας, Προσχολικής Ηλικίας, Ισότητας, Αντιμετώπισης Διακρίσεων & Έμφυλης Βίας κα. Σοφία Μαρκούλα, της Διευθύντριας Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Ιωαννιτών κα. Τζιοβάρα Σοφία και του Αναπληρωτή Προϊστάμενου του τμήματος Κ.Α.Π.Η. κ. Νίκο Κατσάνο.

Σκοπός της συνάντησης αυτής ήταν η συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων με στόχο  την ενημέρωση των πολιτών και  μελών των Κ.Α.Π.Η.  σχετικά με τις  τηλεφωνικές απάτες που γίνονται εις βάρος των Ηλικιωμένων. 

Για το λόγο αυτό θα διοργανωθούν δράσεις σε όλα τα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Ιωαννιτών με απώτερο στόχο την ενημέρωση, την πρόληψη και την αποφυγή των μελών των Κ.Α.Π.Η. από περιστατικά εξαπάτησης. 

Η δράση αυτή θα πραγματοποιηθεί από αστυνομικούς, οι οποίοι θα ενημερώσουν όλα τα μέλη για τη μεθοδολογία δράσης των επιτηδείων και θα παρέχουν  χρήσιμες συμβουλές για το τι πρέπει να προσέχουν και τι μέτρα πρέπει να λαμβάνουν, προκειμένου να προστατευτούν!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]