[Ελλάδα]Στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου σοβαρά τραυματίας ο Μανώλης Παπακαλιάτης


 Υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και εισήχθη στη ΜΕΘ όπου παραμένει σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση - Φέρει πολλαπλά κατάγματα σε όλο του το σώμα και υποστηρίζεται αναπνευστικά

Στη ΜΕΘ του Βενιζελείου Νοσοκομείου, σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση, νοσηλεύεται ο γνωστός Ηρακλειώτης επιχειρηματίας, Μανώλης Παπακαλιάτης, πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, μετά από τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη, χθες (21/10) το απόγευμα.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 76χρονος επιχειρηματίας που διετέλεσε στο παρελθόν πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλείου όταν αγωνζονταν στην Α1,  κινούνταν επί της οδού Κρασαδάκη, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρασύρθηκε από μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν ένας 50χρονος και ένας 17χρονος.



Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ο Μανώλης Παπακαλιάτης και ελαφρύτερα οι επιβαίνοντες στο δίκυκλο.


Ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση η οποία ολοκληρώθηκε στις 04.00 τα ξημερώματα και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και παραμένει σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση. Φέρει πολλαπλά κατάγματα σε όλο του το σώμα και υποστηρίζεται αναπνευστικά.


Όσον αφορά τους επιβαίνοντες στο δίκυκλο, ο 50χρονος δεν τραυματίστηκε, ενώ ο 17χρονος ελαφρά, και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, αποχώρησε από το Βενιζέλειο.

Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο, ερευνώνται από την τροχαία

πηγή zougla.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]