Ιωάννινα:Μια βραδιά αφιερωμένη στη γυναίκα και τη ζωή...Εκδήλωση αύριο για τον καρκίνο του μαστού




Το εστιατόριο Mozzarella, σε συνεργασία με το οινοποιείο JΙΜΑ, συμμετέχει στην παγκόσμια προσπάθεια ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, τιμώντας τον Οκτώβριο ως μήνα ενημέρωσης και πρόληψης.

Σας προσκαλούμε την Τρίτη 15 Οκτωβρίου στις 20:30, σε μια ξεχωριστή βραδιά προσφοράς, γεμάτη αυθεντικές ιταλικές γεύσεις και αρώματα. Απολαύστε ένα μοναδικό μενού επιμελημένο από τον σεφ μας, Γιώργο Αναστασιάδη, και συνοδεύστε το με ένα  εξαιρετικό ροζέ κρασί  Liberté του οινοποιείου JΙΜΑ.

Με κάθε παραγγελία, συμβάλλετε στην υποστήριξη γυναικών που μάχονται με τον καρκίνο του μαστού, καθώς μέρος των εσόδων της βραδιάς θα διατεθεί σε  Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού .


Κλείστε τη θέση σας τώρα και γίνετε μέρος αυτής της σημαντικής πρωτοβουλίας!

 Τηλέφωνο κρατήσεων: 2651607295

Email: mozzarella.ioa@gmail.com

 Διεύθυνση: Στρ. Παπάγου 20Α, περιοχή Μάτσικας

#MozzarellaRestaurant #JΙΜΑ #BreastCancerAwareness #SupportWomen #ΜήναςΠρόληψης 


***

Η JIMA είναι το οικογενειακό «boutique» οινοποιείο  που ιδρύθηκε από τον DipWSET MSc Χημικό-Οινολόγο Πάνο Τζίμα και τη σύζυγό του παιδίατρο Dr Κρίστυ Καραγιαννίδου. Η JIMA παράγει υψηλής ποιότητας γαστρονομικά κρασιά, με το 50% αυτών να εξάγονται εκτός Ελλάδας. Το οινοποιείο βρίσκεται στο χωριό Καλομόδια 15 λεπτά μακριά από την πόλη της Άρτας και 50 λεπτά από τα τουριστικά θέρετρα της Πρέβεζας και τη πόλη των Ιωαννίνων. Η οικογένεια διαχειρίζεται αμπελώνες στο μοναδικό Εθνικό Πάρκο του Αμβρακικού κόλπου, στα ιστορικά κρασοχώρια της Ζίτσας, και στη Κόνιτσα, στην εντυπωσιακή είσοδο του Εθνικού Δρυμού Βίκου-Αώου. Φιλοσοφία της JIMA είναι να αναδείξει τα ανεξερεύνητα terroir της Ηπείρου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]