Πρέβεζα: Νέο διοικητικό συμβούλιο στο "Κομιτάτο" με "νέο αίμα" και δύο απουσίες-παρουσίες

 


Με συμμετοχή -ρεκόρ, όλων των εποχών έγιναν την Κυριακή 20 Οκτωβρίου εκλογές στον Πολιτιστικό σύλλογο "Κομιτάτο Πρέβεζας" για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.


Τα μέλη του συλλόγου εξέλεξαν στο νέο διοικητικό συμβούλιο -που στην επόμενη συνεδρίασή του θα συγκροτηθεί σε σώμα- κατά αλφαβητική σειρά τους: Κόκκαλη Σπύρο, Λούπα Χρήστο, Μπουρνάκα Χρήστο, Ντόντορο Βασίλη, Πλέουρα Σπύρο, Στασινό Μιχάλη και Τσούνη Θωμά. Αναπληρωματικοί εξελέγησαν κατά Αλφαβητική σειρά οι:  Δράκος Παναγιώτης, Μπέκας Παναγιώτης, Παπαδιώτης Σπύρος, Σολδάτος Βαγγέλης.


Και εκλεγμένοι και αναπληρωματικοί είναι μία ομάδα, δεν διαχωρίζονται και θα συμμετέχουν στη διοργάνωση του μεγαλύτερου Καρναβαλιού στην Ήπειρο και την Αιτωλοακαρνανία, το καρναβάλι που διοργανώνει στην Πρέβεζα, το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας.


Για την Εξελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν κατά αλφαβητική σειρά: Αθανασίου Ελένη, Λούπας Γεώργιος, Παπαδίας Στυλιανός ενώ αναπληρωματικά μέλη ήταν οι Κατωπόδης Παναγιώτης, Πλέουρας Νικόλαος-Ζήσης.


Στη νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου υπάρχει το λεγόμενο νέο αίμα αφού για πρώτη φορά θα συμμετέχουν στο νέο σχήμα του Πολιτιστικού συλλόγου "Κομιτάτο Πρέβεζας" οι Χρήστος Μπουρνάκας, Βασίλης Ντόντορος και Μιχάλης Στασινός, ενώ υπήρξαν για προσωπικούς λόγους δύο  απουσίες -παρουσίες από την διαδικασία που όμως έχουν προσφέρει πάρα πολλά στον θεσμό του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας και ήταν οι Κώστας Βλάχος και η Βάσω Λαδιά. Και ο Κώστας και η Βάσω συνέβαλαν καθοριστικά με τον τρόπο τους στη γιγάντωση του Καρναβαλιού του Κομιτάτου, αποτελούν πάντα αναπόσπαστο της οικογένειας του Κομιτάτου, όποτε διαθέτουν χρόνο είναι πάντα ευπρόσδεκτοι και είναι βέβαια δικοί μας άνθρωποι.


Ήδη έχει βγει το πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας για το 2025 σε μία επετειακή Καρναβαλική χρονιά, αφού το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας συμπληρώνει 20 χρόνια ζωής, 20 χρόνια ιστορίας.


Στόχοι είναι και φέτος, τόσο τις μικρές όσο και τις μεγάλες Απόκριες, με το Κομιτάτο οδηγό και συνεργασία φορείς όπως η Περιφέρεια Ηπείρου, ο Δήμος Πρέβεζας, το Επιμελητήριο Πρέβεζας και οι χορηγοί του θεσμού, να προβληθεί η Πρέβεζα στο Πανελλήνιο, να έχει μεγάλη πληρότητα και μαζικές επισκέψεις από άλλες περιοχές της χώρας τις μικρές και μεγάλες Απόκριες  και να τονωθεί η τοπική οικονομία σε μια νεκρά-για τον τουρισμό-περίοδο.


Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας προσκαλεί όλο τον επαγγελματικό κόσμο της Πρέβεζας, όλους τους πολίτες να είναι συμμέτοχοι για να διοργανώσουμε όλοι μαζί και τις μικρές και τις μεγάλες Απόκριες ένα ονειρικό, ένα μαγικό Καρναβάλι, το καλύτερο όλων των εποχών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]