Τζορτζ Μπάλντοκ: Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος του ποδοσφαιριστή – Τα πρώτα στοιχεία από την ιατροδικαστική

 


Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ, όπως προκύπτει από τα πρώτα συμπεράσματα του ιατροδικαστή που εξέτασε την σορό του ποδοσφαιριστή, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός χθες το βράδυ, στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα.


«Νεκρός εντός ύδατος» αναφέρει χαρακτηριστικά ο ιατροδικαστής, κάτι που σημαίνει ότι ο πνιγμός είναι η αιτία θανάτου του ποδοσφαιριστή, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες.Υπενθυμίζεται ότι κατά την αυτοψία, ο ιατροδικαστής είχε διαπιστώσει ότι είχαν σχηματιστεί φυσαλίδες, στοιχείο που παραπέμπει σε πνιγμό.

Οι ιστολογικές εξετάσεις αναμένεται να δείξουν εάν ο ποδοσφαιριστής είχε υποστεί πνευμονική εμβολή ή καρδιακό επεισόδιο, πριν τον πνιγμό του. Οι τοξικολογικές εξετάσεις, από την άλλη πλευρά, θα δείξουν εάν ο Μπάλντοκ είχε καταναλώσει αλκοόλ και πόση ποσότητα, την επίμαχη ημέρα, πριν πέσει στην πισίνα.

Όπως έχει ήδη γράψει το enikos.gr, εντοπίστηκε dna του ποδοσφαιριστή στο μπουκάλι της βότκας που βρέθηκε στο σημείο και οι αστυνομικοί καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο ίδιος έπινε κατευθείαν από το μπουκάλι. Παρά τα δύο ποτήρια, που επίσης βρέθηκαν στο σημείο, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ήταν μόνος του στο σπίτι. Εξάλλου, ούτε από τις κάμερες ασφαλείας προκύπτει παρουσία άλλου ατόμου εντός της οικίας του Μπάλντοκ, χθες.


Επιπλέον, από τα έως τώρα στοιχεία, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ποδοσφαιριστής δεν φαίνεται να είχε επικοινωνήσει με κάποιο άλλο άτομο, προκειμένου να ζητήσει βοήθεια.

πηγή enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]