Έγινε και αυτό! Δήμος στηρίζει «κόκκινους» δανειολήπτες!


 Μια νέα δομή αλληλεγγύης για τα ευάλωτα νοικοκυριά εγκαινίασε ο Δήμος Ζωγράφου.


Ειδικότερα, ξεκίνησε να λειτουργεί το Γραφείο Υποστήριξης δανειοληπτών, για τη δωρεάν παροχή νομικής στήριξης, ενημέρωσης, συμβουλευτικής, καθώς επίσης και επικοινωνίας με την τράπεζα ή τον όποιον φορέα δανεισμού.


Το Γραφείο Υποστήριξης Δανειοληπτών είναι στελεχωμένο από δικηγόρους και τραπεζικά στελέχη, εξειδικευμένα στα τραπεζικά δάνεια, που προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες και τις γνώσεις τους σε ανθρώπους της πόλης που το έχουν ανάγκη.


«Τα ζητήματα της στέγης, της υπερχρέωσης και της υπέρογκης αύξησης των επιτοκίων δανεισμού είναι εξαιρετικά κρίσιμα, ειδικά σε μια συγκυρία κοινωνικά και οικονομικά κρίσιμη για χιλιάδες συμπολίτες που δοκιμάζονται από την σκληρή καθημερινότητα. Εκατοντάδες ακίνητα, πολλά από τα οποία αφορούν στην πρώτη κατοικία, αλλάζουν καθημερινά χέρια και οι πλειστηριασμοί, που επαπειλούνται αποτελούν τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα για μεγάλο αριθμό ατόμων, νοικοκυριών και επιχειρήσεων», αναφέρει σχετικά στην ανακοίνωσή του ο Δήμος, και προσθέτει ότι, μέσω του νέου Γραφείου Υποστήριξης Δανειοληπτών, στέκεται αρωγός στους δανειολήπτες που δυσκολεύονται ή αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τα χρέη τους, προσφέροντας δωρεάν συμβουλευτική και νομική στήριξη από εξειδικευμένους επαγγελματίες.


Η νέα δομή θα λειτουργεί από Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη από τις 10:00 έως τις 12:00 και θα στεγάζεται στο κτήριο του παλαιού Δημαρχείου Ζωγράφου, στην οδό Ιωάννου Θεολόγου 22 στον πρώτο όροφο.

πηγή epoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]