Ο Ν.Ο.Ι. έπιασε κορυφή και στο Πανελλήνιο Παράκτιας!

Μετά το φετινό 90ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας όπου στέφθηκε Πρωταθλητής και Πολυνίκης, ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων κατάφερε να… πιάσει κορυφή σε μία ακόμη σημαντική κωπηλατική διοργάνωση. Ο λόγος για το 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας Beach sprint το οποίο διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στην παραλία Άναυρος του Βόλου με τη συμμετοχή περισσότερων από 130 αθλητών και αθλητριών από 20 σωματεία όλης της χώρας.

Ο Ν.Ο.Ι. αναδείχθηκε Πολυνίκης κατακτώντας συνολικά τρία χρυσά, ένα ασημένιο κι ένα χάλκινο μετάλλιο. Kι αυτό το πέτυχε συμμετέχοντας στους αγώνες με συνολικά επτά αθλητές/τριες, οι οποίοι αποδείχθηκαν αρκετοί για να του δώσουν την πρωτιά. Συγκεκριμένα, εντυπωσιακή ήταν η μάχη που έδωσε στο Σκιφ Ανδρών ο Ζήσης Μπουκουβάλας με τον Γιάννη Καλανδαρίδη του ΕΝΟΑ τερματίζοντας ταυτόχρονα, με αποτέλεσμα να μοιραστούν την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο. Από ένα χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν επίσης οι Χρήστος Δημητρίου και Κων/νος Γιαννούλης στο Διπλό Σκιφ Εφήβων και η Νεφέλη Ντάρα στο Σκιφ Νεανίδων. 

Δεύτερη θέση και ασημένιο μετάλλιο πήραν οι Δημήτρης Μπουκουβάλας και Κων/νος Γιαννούλης στο Διπλό Σκιφ Ανδρών, ενώ τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Νεφέλη Ντάρα και Ζωή Ντούλια στο Διπλό Νεανίδων. Πολύ καλή εμφάνιση, τέλος, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, έκανε και ο Νικόλαος Τσώνης στο Σκιφ Εφήβων καταφέρνοντας να πάρει μία θέση στην οκτάδα. 

Την αποστολή του Ομίλου συνόδευσαν ο προπονητής Γιάννης Τσίλης και εκ μέρους της Διοίκησης ο Γενικός Γραμματέας του Ν.Ο.Ι. Βασίλης Διάφας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]