'Αρτα /Χρ. Τσιρογιάννης: «Να κατασκευασθούν σύγχρονες κοινωνικές κατοικίες για εργαζόμενους του Νομού μας».

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης, παρευρέθηκε η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Νομού Άρτας, όπου εξέφρασε την αντίθεση της στην διεκδίκηση του Δημάρχου Αρταίων κ.Σιαφάκα, για την παραχώρηση από την ΔΥΠΑ(πρώην ΟΑΕΔ) στον Δήμο Αρταίων, έκτασης 40 στρεμμάτων απέναντι από το Στρατόπεδο Παπακώστα, η οποία διαχρονικά διεκδικούνταν για την ανέγερση νέων εργατικών κατοικιών στην Άρτα. Μάλιστα το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο ζήτησε από το ΔΣ να σταθεί αρωγός στις διεκδικήσεις των εργαζομένων για την επανασύσταση του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας, με σκοπό να επαναλειτουργήσει το στεγαστικό του πρόγραμμα. 

Η εν λόγω έκταση των 40 στρεμμάτων ανήκει στην γεωγραφική έκταση του Δήμου Νικολάου Σκουφά και ιδιοκτησιακά ανήκει στην ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ).

Ο επικεφαλής της παράταξης «Αρτινών Συνεργασία» και πρώην Δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης, τάχθηκε υπέρ των αιτημάτων του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Άρτας. Μάλιστα πρότεινε να ληφθεί απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αρταίων για την επαναλειτουργία του στεγαστικού προγράμματος του ΟΕΚ και την ανέγερση νέων εργατικών κατοικιών στην Άρτα. Και η απόφαση αυτή να σταλθεί στο αρμόδιο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, ώστε να διεκδικήσουμε όλοι μαζί, ένα πρόγραμμα στεγαστικής πολιτικής και να κατασκευασθούν, σύγχρονες κοινωνικές κατοικίες για εργαζόμενους του Νομού μας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]