Ιωάννινα :Εκδήλωση συνταξιούχων εκπαιδευτικών

 


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  στους συνταξιούχους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ.Την Δευτέρα 21/102024, στις 11 το πρωί, στην Αίθουσα της Περιφέρειας Ηπείρου στη στοά Σάρκα για την Ιδρυτική Συνέλευση του Παραρτήματος της ΠΕΣΕΚ στην περιοχή.

Στη Συνέλευση θα παραβρεθούν εκπρόσωποι του διοικητικού συμβουλίου και θα ενημερώσουν για τις εξελίξεις που αφορούν στις συντάξεις, στην υγεία και γενικότερα σε θέματα που ενδιαφέρουν τους συνταξιούχους. Επίσης, θα συζητηθεί ο σχεδιασμός δράσης της Ένωσης για τη διεκδίκηση λύσεων στα προβλήματά μας, καθώς και η πρόταση για συγκρότηση Παραρτήματος της ΠΕΣΕΚ στην περιοχή, με την παράλληλη ανάδειξη του Συντονιστικού Οργάνου.

Είναι φανερό ότι  τα αυξημένα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε οι συνταξιούχοι, όπως και οι εργαζόμενοι, δεν πρόκειται να λυθούν παρά μόνο με ενωτική συλλογική δράση και με κοινούς αγώνες του εργατικού και συνταξιουχικού κινήματος. Για το λόγο αυτό η ΠΕΣΕΚ, επιδιώκοντας να αποκτήσουν φωνή οι συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί σε ολόκληρη τη χώρα, έχει ήδη συγκροτήσει παραρτήματα σε:   Λάρισα  , Αχαΐα, Ηλεία, Μεσσηνία, Αρκαδία, Αιτωλοακαρνανία κλπ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]