Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων /Ιωάννης Τσούλος και Χρυσόστομος Στύλιος στους Κορυφαίους Επιστήμονες Παγκοσμίως

 



Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι δύο καθηγητές, μέλη του Εργαστηρίου Γνώσης και Ευφυούς Πληροφορικής του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ο Διευθυντής του Εργαστηρίου,  καθηγητής Ιωάννης Τσούλος και ο καθηγητής Χρυσόστομος Στύλιος και περιλαμβάνονται στον ετήσιο κατάλογο των κορυφαίων επιστημόνων παγκοσμίως για το έτος 2023.

Η διάκριση αυτή, που απονέμεται από τον έγκριτο επιστημονικό οίκο Elsevier, κατατάσσει τους δύο καθηγητές στο 2% των κορυφαίων επιστημόνων διεθνώς, αναγνωρίζοντας την υψηλού επιπέδου ερευνητική τους συμβολή στους τομείς της τεχνητής νοημοσύνης, της ευφυούς πληροφορικής και της επιστήμης των υπολογιστών.

Η αναγνώριση αυτή επιβεβαιώνει τη δέσμευση του Εργαστηρίου Γνώσης & Ευφυούς Πληροφορικής  στην προώθηση της έρευνας και της εκπαίδευσης και η συμβολή τόσο του Διευθυντή του Εργαστηρίου, καθηγητή κ. Ιωάννη Τσούλου όσο και του καθηγητή κ. Χρυσόστομου Στύλιου στο επιστημονικό πεδίο της Τεχνητής και Υπολογιστικής Νοημοσύνης, είναι καθοριστική και ενισχύει τόσο τη φήμη του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, όσο και του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σε διεθνές επίπεδο.

Η κατάταξη βασίζεται στην αξιολόγηση περισσότερων από 6.800.000 επιστημόνων σε 22 επιστημονικά πεδία, αναφορικά με την απήχηση του ερευνητικού έργου τους και την επιρροή των δημοσιεύσεών τους κατά τη διάρκεια της ακαδημαϊκής τους σταδιοδρομίας.

Η διάκριση αυτή αποτελεί απόδειξη της υψηλής ποιότητας έρευνας που διεξάγεται στο Εργαστήριο Γνώσης & Ευφυούς Πληροφορικής, καθώς και της συμβολής του στην διεθνή επιστημονική κοινότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]