Ε’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Ηπείρου: Έπεσαν πρόστιμα ....


 Στην επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών προστίμων προχώρησαν σε τρεις διαφορετικές μεταξύ τους περιπτώσεις, κλιμάκια της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην εδαφική επικράτεια αρμοδιότητάς της. 

Στην πρώτη περίπτωση, κλιμάκιο της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής κατά τη διάρκεια ελέγχων σε διερχόμενους κυνηγούς προς την περιοχή του Ζαγορίου και συγκεκριμένα στη διασταύρωση προς Κήπους και Καπέσοβο εντόπισε έναν ημεδαπό, οδηγό Ι.Χ να έχει εντός του οχήματος ένα «δεμένο» κυνηγετικό όπλο, εκτός θήκης, έτοιμο προς χρήση. 

Σε βάρος του επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο ύψους 400 ευρώ για το αδίκημα της παράνομης μεταφοράς κυνηγετικού όπλου.

Σε μία παρόμοια περίπτωση, κλιμάκιο της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής κατά τη διάρκεια περιπολίας και ελέγχων στην Τ.Κ Πύργου του Δήμου Κόνιτσας εντόπισε έναν ημεδαπό, οδηγό Ι.Χ να έχει εντός του οχήματος που οδηγούσε ένα «δεμένο» κυνηγετικό όπλο εκτός θήκης και σε βάρος του επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 400 ευρώ.

Στην τρίτη περίπτωση, κλιμάκιο της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής της Ε’ ΚΟΗ κατά τη διάρκεια περιπολίας και διενέργειας ελέγχων εντόπισε έναν ημεδαπό στη θέση «Κρανούλα» της Τ.Κ Μεσούντας του Δήμου Κεν. Τζουμέρκων να ασκεί θήρα πτερωτών θηραμάτων χωρίς να διαθέτει σε ισχύ άδεια θήρας. 

Σε βάρος του ατόμου επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 550 ευρώ για το αδίκημα της μη κατοχής άδειας θήρας και για το αδίκημα της παράνομης μεταφοράς κυνηγετικού όπλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]