Νίκος Ανδρουλάκης από τα Ιωάννινα : «Θα είμαστε η νικηφόρος δύναμη απέναντι στη συντήρηση, τη διαφθορά και το πελατειακό κράτος»

 


«Ο κ. Μητσοτάκης δεν είναι ακραιφνής νεοφιλελεύθερος. Είναι βαθιά κρατιστής για την εγχώρια ολιγαρχία και νεοφιλελεύθερος για τον απλό κόσμο. Όποτε χάνουν εκείνοι, το κράτος είναι δίπλα για να επιδοτεί τα κέρδη τους. Όποτε χάνει ο λαός, ο καθένας μόνος του »  σημείωσε εντείνοντας την κριτική του στην κυβέρνηση ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας απόψε στα Ιωάννινα.


Την παραμονή της κάλπης του δεύτερου γύρου ο κ. Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στις νέες προσδοκίες με τις οποίες οι πολίτες περιβάλουν πια το ΠΑΣΟΚ.


«Οι προσδοκίες του 2021 ήταν να σηκωθούμε όρθιοι, να αντέξουμε, να δυναμώσουμε, να φύγουμε από τις μυλόπετρες του δικομματισμού. Οι προσδοκίες του 2024 είναι να γίνουμε κυβέρνηση και θα γίνουμε κυβέρνηση με αγώνα, με προσπάθεια, με ήθος και σοβαρότητα» τόνισε.



«Αύριο ανανεώνουμε τη σχέση εμπιστοσύνη μας. Να είστε σίγουροι ότι θα συνεχίσω στον δρόμο της αξιοπιστίας, της συνέπειας, της υπευθυνότητας. Θα συνεχίσω με ανανέωση, με ενότητα, με πολιτική αυτονομία, με ακόμη περισσότερο αγώνα, με περισσότερες γόνιμες συγκρούσεις, με περισσότερες προτάσεις και με ισχυρό και ακλόνητο πολιτικό ήθος. Αυτός ο δρόμος δεν είναι εύκολος, αλλά είναι ο μόνος νικηφόρος, που θα κάνει τη χώρα μας να αλλάξει σελίδα, με ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο για τον λαό μας. Για μια πιο δίκαιη κοινωνία και την πατρίδα μας πιο ισχυρή.


Γι’ αυτό, λοιπόν, αύριο συμμετέχουμε δυνατά για ένα ΠΑΣΟΚ ενωμένο. Για ένα ΠΑΣΟΚ που θα επιστρέψει δυναμικά στο πολιτικό προσκήνιο. Και στις επόμενες εθνικές εκλογές, η παράταξη - που είχαν προγράψει οι πολιτικές μας αντίπαλοι – θα είναι η νικηφόρος δύναμη απέναντι στη συντήρηση, απέναντι στη διαφθορά, απέναντι στο πελατειακό κράτος» υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης καλώντας σε αυξημένη συμμετοχή.



«Με το ΠΑΣΟΚ μαζί πιο δυνατά, πιο ψηλά. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε και θα τα καταφέρουμε. Δεσμεύομαι, λοιπόν, εδώ στην τελευταία μου ομιλία, μετά από δύο μήνες μιας αξιόπιστης, σοβαρής πολιτικής εκστρατείας, ότι θα προχωρήσω με όλους τους συνυποψηφίους μου, με όλα μας τα στελέχη σε έναν αγώνα πιο δυναμικό σε κάθε άκρη της πατρίδας μας, γιατί τα δύσκολα είναι πίσω μας και τα καλύτερα είναι μπροστά μας» επισήμανε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ολοκληρώνοντας την προεκλογική εκστρατεία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]