Νίκος Ανδρουλάκης: Δύναμή μου ο απλός κόσμος του ΠΑΣΟΚ!


Με μια ογκώδη και γεμάτη παλμό συγκέντρωση στην πλατεία Κολοκοτρώνη στην Παλαιά Βουλή ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, μπαίνει στην τελική ευθεία για τις  αυριανές  εσωκομματικές κάλπες. 


«Η ενότητά μας είναι πραγματικά πιο δυνατή από ποτέ. Και αυτό αποδεικνύεται από τον πολιτικό πολιτισμό, τη σοβαρότητα, το ήθος που διεξήχθη αυτή η εσωτερική διαδικασία. Δείτε πώς γιορτάσαμε τα πενήντα χρόνια ΠΑΣΟΚ στο Ζάππειο. Ενωμένοι, όλοι οι πρόεδροι, δυνατά, με τον  κόσμο του ΠΑΣΟΚ. Και πώς γιορτάζει σήμερα η Νέα Δημοκρατία. Δείτε πώς διεξήχθησαν οι δικές μας διαδικασίες και τι συμβαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ. Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να κερδίσει ενωμένο, σοβαρό, αξιόπιστο και υπεύθυνο», ξεκίνησε την ομιλία του ο Νίκος Ανδρουλάκης.


Επέμεινε στη γραμμή της πολιτικής αυτονομίας, της ενότητας και της ανανέωσης.



«Νόμιζαν ότι θα ξεμπερδέψουν εύκολα από εμάς. Νόμιζαν ότι θα ήμασταν από εδώ και πέρα ένα “συμπληρωματικό” κόμμα στα παιχνίδια εξουσίας του παρασκηνίου. Όμως, η πορεία μας ανέτρεψε τα σχέδιά τους και σήμερα είμαστε πιο ισχυροί, πιο δυνατοί, πιο ενωμένοι, ατενίζοντας με αισιοδοξία, ελπίδα και προοπτική το μέλλον».


Ο κ. Ανδρουλάκης έκανε αναφορά στην έξοδο του ΠΑΣΟΚ από τις συμπληγάδες του δικομματισμού και τις επιτυχίες των δυόμισι τελευταίων ετών.


«Οι νίκες ήταν πολλές και στην Αυτοδιοίκηση και στα επιμελητήρια και στην κοινωνία. Δυόμισι χρόνια, με έναν απλό τίτλο: Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε. Επέστρεψε δυναμικά και μπορούμε αυτήν την Κυριακή να σφραγίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη μας για ακόμη πιο ισχυρό μέλλον. Διότι εμείς, που κάναμε τα πρώτα βήματα επιστροφής, εμείς μπορούμε να κάνουμε το μεγάλο άλμα» υπογράμμισε.


«Κανείς, μα κανείς πια δεν μας ρωτά "με ποιον θα πάτε", "με ποιον θα συγκυβερνήσετε". Τώρα το ερώτημα είναι διαφορετικό. Είναι "πότε θα κυβερνήσετε και ποιοι θα έρθουν μαζί σας για να κυβερνήσετε". Και αυτό δεν είναι δική μου επιτυχία. Είναι ο αγώνας. Είναι ο κόπος σας. Είναι η προσπάθειά σας. Και δεν δίνουμε σε κανέναν το δικαίωμα να υποτιμά όλους αυτούς τους αγώνες. Αν λέγαμε πριν από δυόμισι χρόνια ότι φιλοδοξούμε ο δικός μας Πρόεδρος να γίνει Πρωθυπουργός, κάποιοι θα χαμογελούσαν. Τώρα όχι μόνο φιλοδοξούμε, αλλά θα τα καταφέρουμε» πρόσθεσε.


Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισήμανε ότι η αποδρομή της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίες οφείλεται και στη στρατηγική που ακολούθησε το Κίνημα.



«Απέναντι σε μία κυβέρνηση βουτηγμένη στην αλαζονεία, στη διαφθορά, στα παιχνίδια του παρασκηνίου, στο παρακράτος των υποκλοπών, δεν υπάρχει ο λαϊκισμός, αλλά το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Παράταξη. Στις 6 και 13 Οκτωβρίου εμείς αποδεικνύουμε ότι μαζί θα προχωρήσουμε απέναντι στη συντήρηση. Μαζί ξεκινήσαμε, μαζί θα προχωρήσουμε, μαζί θα νικήσουμε τη Νέα Δημοκρατία»


Σε προσωπικό τόνο, ο κ. Ανδρουλάκης κάλεσε τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ να πάρουν την υποψηφιότητά του στα χέρια τους.



«Γνωριζόμαστε καλά. Ξέρετε όλοι σας ότι είμαι ένας από εσάς. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έφτανα στο σημείο να ηγούμαι της Δημοκρατικής Παράταξης, γιατί δεν υπήρχε κανένα τέτοιο σχέδιο. Δεν υπήρχε κανένα χέρι για να με πάρει και να με οδηγήσει εδώ που είμαι σήμερα. Δεν υπήρχε κανένα ασανσέρ να με σηκώσει. Υπήρχατε μόνο εσείς. Δύναμή μου είστε εσείς. Δύναμή μου ο απλός κόσμος του ΠΑΣΟΚ. Δύναμή μου είναι το πάθος για αλλαγή. Δύναμή μου είναι το πάθος για να γίνει ξανά η παράταξή μας λύση στα μεγάλα αδιέξοδα της χώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]