ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΔΩΔΗΝΗΣ

Οι Γιαννιώτες αναρριχητές στο Πανελλήνιο Κύπελλο Αγωνιστικής Αναρρίχησης και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων!

Με 6 αθλητές (3 άνδρες, 1 γυναίκα και 2 παίδες) έλαβε μέρος ο Ορειβατικός Σύλλογος Ιωαννίνων στο 32o Πανελλήνιο Κύπελλο Αγωνιστικής Αναρρίχησης (Αγώνισμα Δυσκολίας), το οποίο διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα στην πίστα "Mono", στο Χαλάνδρι.

Στην κατηγορία γυναικών η Φαίδρα Κάτσιου κατετάγη 4η ενώ στην κατηγορία ανδρών ο Κυριάκος Χαραράς κατετάγη 6ος και οι Δημήτρης Γιούνης και Ιωνάς Βέλλας 7ος και 8ος αντίστοιχα. Στην κατηγορία παίδων ο Ορέστης Τριανταφύλλου πέρασε στον τελικό και κατετάγη 7ος ενώ ο Μαρίνος Φαλτσέτας τερμάτισε στην 9η θέση. Ο ΕΟΣ Ιωαννίνων θέλει να ευχαριστήσει και συγχαρεί όλους τους αθλητές του για την συμμετοχή στους αγώνες και τις επιτυχίες τους.


Επίσης, το Σαββατοκύριακο 28-29 Σεπτεμβρίου ο νεαρός αναρριχητής μας Μαρίνος Φαλτσέτας, Πρωταθλητής Ελλάδος 2024 στο αγώνισμα του boulder, συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων στο Τρουά της Γαλλίας με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας. Είναι η πρώτη φορά που αθλητής του ΕΟΣ Ιωαννίνων συμμετέχει σε τέτοιο αγωνιστικό επίπεδο στην αγωνιστική αναρρίχηση. Ο Μαρίνος μας έκανε υπερήφανους και ελπίζουμε στο μέλλον να δούμε και άλλους αθλητές μας να συμμετέχουν σε παρεμφερείς αγώνες και σε ακόμη μεγαλύτερα επίπεδα. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]