Ιωάννινα/Καταγγελία συμπολίτη μας με κινητικά προβλήματα ....

 



Το πρόβλημα έλλειψης σεβασμού σε συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα δυστυχώς   παρατηρείται και στα Ιωάννινα .

Οι εικόνες αυτοκινήτων που είναι παρκαρισμένα σε θέσεις ΑμεΑ ,σε ράμπες αναπήρων σε πεζοδρόμια κτλ  δυστυχώς έχουν γίνει  καθημερινότητα ...

Πόσο απογοητευτικό όμως είναι όταν λειτουργούν έτσι και άνθρωποι που θα έπρεπε να δίνουν το παράδειγμα στους υπόλοιπους ,όπως  για παράδειγμα οι πολιτικοί  και οι αυτοδιοικητικοί .


Λάβαμε και δημοσιεύουμε αυτούσια την καταγγελία συμπολίτη μας που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα .



"Είμαι ο γνωστός σε όλους σας καταγγελειομανής κομπλεξικός ανάπηρος της άθλιας αυτής πόλης (τα Ιωάννινα)… Το μεσημέρι   στις 09-09-2024, βρέθηκα στον ΑΒ Βασιλόπουλος επί της Γράμμου για σύντομα ψώνια.

Αφού πάρκαρα στην αναπηρική θέση, αντιλαμβάνομαι ένα αμάξι στα δεξιά μου να παρκάρει στην διπλανή θέση ΑμΕΑ και φυσικά έσπευσα να δω εάν όντως ήταν ανάπηρος. Διαπίστωσα ότι το όχημα ήταν υπηρεσιακό όπως αυτά της Περιφέρειας και των Δήμων και στην θέση του οδηγού ήταν ο δήμαρχος «τάδε» (σ.σ. το όνομα του δημάρχου και του δήμου είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου)!

Του είπα ευγενικά ότι έχει παρκάρει σε αναπηρική θέση (λες και δεν το ήξερε) και ότι καλό θα ήταν να παρκάρει κάπου αλλού. Φανερά ενοχλημένος το… μετακίνησε και πάρκαρε στην τρίτη αναπηρική θέση λίγο πιο δίπλα από εμένα!!!!!…

Αγέρωχος και με ύφος καρδινάλιου -το λιγότερο- μπήκε στο κατάστημα κι άρχισε τα ψώνιά του. Κάποια στιγμή συναντηθήκαμε και με ρώτησε όλο περιέργεια ποιος είμαι, και φυσικά του απάντησα. Όταν τελείωσε τα ψώνια του με το ίδιο υπεροπτικό ύφος μπήκε στο υπηρεσιακό τζιπ του Δήμου κι αποχώρησε.


Δυστυχώς η τροχαία δεν μπόρεσε να φτάσει «έγκαιρα» και να του αφαιρέσει δίπλωμα και πινακίδες, αλλά πιστεύει κάποιος από εσάς ότι θα τολμούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο στον δήμαρχο; ΟΧΙ φυσικά!!!

ΝΑ τον χαίρεστε κε Καχριμάνη και κύριοι της Κεντρικής διοίκησης… να τον χαίρεστε και όλοι εσείς που τον ψηφίσατε.

Η αγένεια η απανθρωπιά και η κουτοπονηριά δεν θεωρείται αναπηρία κύριε Δήμαρχε κι αν νομίζετε ότι σας φοβάμαι δεν έχετε πάρα να με δοκιμάσετε. Την επόμενη φορά δε θα είναι τόσο εύκολο όσο νομίζετε! Τα λέμε σύντομα…"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]