Σήμα κινδύνου εκπέμπει η παθολογική κλινική του νοσοκομείου της Άρτας!



Στο νοσοκομείο της Άρτας υπηρετούν τέσσερις παθολόγοι για να εξυπηρετούν από 50 έως 70 νοσηλευόμενους ασθενείς και το τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου που εφημερεύει καθημερινά και προσέρχονται 60 έως 100 ασθενείς.

Αρκετοί από αυτούς με covid-19 που η περίπτωση τους μπορεί να χρήζει νοσηλείας. Η συντονίστρια διευθύντρια της κλινικής παραιτήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή μην μπορώντας να ανταπεξέλθει στο βάρος.

Δεν υπάρχει Κανένας ειδικευόμενος ιατρός, οι τρεις εναπομείναντες ειδικευμένοι εφημερεύουν 10 εφημερίες το μήνα δουλεύουν χωρίς ρεπό για να καλύψουν τόσο την κλινική όσο και το τμήμα επειγόντων περιστατικών.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και ζητά άμεσα να επέμβει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου υγείας για να μην έχουμε ξανά το φαινόμενο του Αυγούστου όπου για τον ίδιο λόγο έκλεισε για πάνω από 30 ημέρες η μονάδα εντατικής θεραπείας του ίδιου νοσοκομείου.

Άμεσα πρέπει να παρέμβει ο υπουργός υγείας και να καλύψει τα κενά των οχτώ θέσεων σε παθολόγους στο νοσοκομείο της Άρτας που εξυπηρετεί πλέον του νόμου και τους νόμους Πρέβεζας Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας και εφημερεύει καθημερινά.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ    Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΠΑΝΤΖΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]