Ελλάδα:Διωκόμενος με διεθνές ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία....Eρυθρά αγγελία για εμπορία ανθρώπων


 -2- συλλήψεις διωκόμενων δυνάμει διεθνούς εντάλματος σύλληψης για ανθρωποκτονία και ερυθράς αγγελίας για εμπορία ανθρώπων


Συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) μεσημβρινές ώρες χθες (18-10-2024) στην Πλατεία Μεταξουργείου 39χρονος αλλοδαπός διωκόμενος με διεθνές ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία.

Ειδικότερα, ανωτέρω αστυνομικοί στο πλαίσιο της περιπολίας τους εντόπισαν τον 39χρονο, να επιβαίνει σε όχημα ως συνοδηγός και τους κάλεσαν σε έλεγχο, στο πλαίσιο του οποίου κατά την καταχώρηση των στοιχείων του στη βάση δεδομένων σε συσκευή που φέρουν οι περιπολίες, απασχολούσε ως διωκόμενος.


Έπειτα οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας, όπου από την περαιτέρω εξακρίβωση των διωκτικών του εγγράφων προέκυψε ότι ο 39χρονος τον περασμένο Φεβρουάριο συνέδραμε έτερο δράστη σε υπόθεση ανθρωποκτονίας που τελέστηκε στην Τουρκία, με αντάλλαγμα την καταβολή χρηματικού ποσό.


Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.


Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες χθες (18-10-2024) από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών κατά την άφιξή του στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», 66χρονος ημεδαπός δυνάμει ερυθράς αγγελίας της Interpol για την έκδοσή του στις Αρχές της Μολδαβίας για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων.

Ειδικότερα, ο 66χρονος το 2014 μεσολάβησε για τη μεταφορά γυναίκας από τη Μολδαβία στην Κύπρο και την εξασφάλιση της διαμονής της, εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη θέση της.


Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]