"Η ιστορία του Αλέξη": Το δυνατό μήνυμα της FairLife L.C.C. για την πρόληψη κάνει πρεμιέρα στην ελληνική τηλεόραση


Στο πλαίσιο των δράσεων του Νοεμβρίου, Μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του πνεύμονα, η FairLife Φροντίδα και Πρόληψη για τον Καρκίνο του Πνεύμονα προβάλλει πανελλαδικά ως τηλεοπτική καμπάνια, το μήνυμα του "φανταστικού ήρωα" Αλέξη,  εγκεκριμένο από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (Απόφαση 127/15.7.2024).

Με την έγκριση του ΕΣΡ, η καμπάνια της FairLife L.C.C. αποκτά ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα, εξασφαλίζοντας ότι το μήνυμα ευαισθητοποίησης θα φτάσει σε κάθε γωνιά της χώρας και ενισχύοντας την προσπάθεια για την ενημέρωση και την πρόληψη κατά του καρκίνου του πνεύμονα.

Η ιστορία του Αλέξη: Ο ήρωας του νέου animation video της FairLife L.C.C., ο 56χρονος Αλέξης, πατέρας δύο παιδιών, διαγνώστηκε με καρκίνο του πνεύμονα σε αρχικό στάδιο. Η ιστορία του Αλέξη είναι ένα κάλεσμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης. Μας προτρέπει να αναγνωρίσουμε τα σημάδια και τα συμπτώματα και να αναζητήσουμε εγκαίρως ιατρική βοήθεια. Ταυτόχρονα, είναι ένα μήνυμα ελπίδας και δύναμης, καθώς μας υπενθυμίζει πως με τη γνώση και τη σωστή προαγωγή της υγείας, μπορούμε να προλάβουμε, να έχουμε έγκαιρη διάγνωση και πολλές πιθανότητες βέλτιστης έκβασης της θεραπείας.

Η ευαισθητοποίηση για την πρόληψη της νόσου και η ένταξη του προσυμπτωματικού ελέγχου για τον καρκίνο του πνεύμονα στο Εθνικό Σχέδιο Πρόληψης “Σπύρος Δοξιάδης” ήταν και παραμένουν βασικοί πυλώνες των δράσεων της FairLife L.C.C. από την ίδρυσή της.

Γνωρίστε τον Αλέξη και την ιστορία του μέσα από το σύντομο animation video που δημιούργησε η FairLife L.C.C.: 

Πατήστε    εδώ για να δείτε το Video. 

Το video φέρει την αιγίδα της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος, της Ελληνικής Ακτινολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας, της Ελληνικής Εταιρείας Παθολογικής Ανατομικής και της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργών Θώρακος - Καρδίας - Αγγείων.

Το video δημιουργήθηκε από το STUDIO WASP με την ευγενική χορηγία των Roche Hellas & MSD. Θα προβληθεί στα τηλεοπτικά κανάλια ως Κοινωνικό Μήνυμα, με την υποστήριξη της Mindshare και της Digi8.

Η Πρόεδρος της FairLife L.C.C., Κορίνα Πατέλη Bell, τόνισε: "Μέσα από την τέχνη του animation, ο Αλέξης μάς καθοδηγεί με θάρρος στον δρόμο της πρόληψης, υπογραμμίζοντας την επιτακτική ανάγκη να παρακολουθούμε την υγεία μας με προσοχή. Μας υπενθυμίζει με τον πιο έντονο τρόπο την ανεκτίμητη αξία της έγκαιρης διάγνωσης. Ο καρκίνος του πνεύμονα αποτελεί μια σοβαρή πρόκληση για όλους μας. Σήμερα, όμως, έχουμε στη διάθεσή μας τα απαραίτητα εργαλεία για να προλάβουμε αλλά και να εντοπίσουμε εγκαίρως την ασθένεια, αρκεί να είμαστε κατάλληλα ενημερωμένοι και ευαισθητοποιημένοι. Πρέπει να «ακούμε» το σώμα μας και να αντιδρούμε άμεσα όταν εμφανίζονται τα πρώτα συμπτώματα."

---

FairLife- Φροντίδα και Πρόληψη για τον Καρκίνο του Πνεύμονα

H FairLife Φροντίδα και Πρόληψη για τον Καρκίνο του Πνεύμονα είναι ο πρώτος και μοναδικός μη κερδοσκοπικός κοινωνικός φορέας στην Ελλάδα που ασχολείται αποκλειστικά με τον καρκίνο του πνεύμονα – την 1η αιτία θανάτου από καρκίνο στη χώρα μας και παγκοσμίως. Αποστολή του φορέα είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για την πρόληψη του καρκίνου του πνεύμονα καθώς και η ολιστική στήριξη ασθενών και των οικογενειών στη διαδρομή τους με την ασθένεια.

Η FairLife – Φροντίδα και Πρόληψη για τον καρκίνο του πνεύμονα ιδρύθηκε στη μνήμη του Simon Βell, 57 ετών, που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα τον Αύγουστο του 2020.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]