Η Λέσχη Γαστρονομίας Ηπείρου Βραβεύεται με το Βραβείο "Luxury Local Gourmet Product" στο Συνέδριο The Luxury Side of Greece

 


Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια, η Λέσχη Γαστρονομίας Ηπείρου ανακοινώνει την απονομή του βραβείου "Luxury Local Gourmet Product" κατά τη διάρκεια του σημαντικού συνεδρίου πολυτελούς τουρισμού, The Luxury Side of Greece, που πραγματοποιήθηκε στη Σαντορίνη στις 12 και 13 Οκτωβρίου 2024.


Η βράβευση αναγνωρίζει τη συνεχή προσπάθεια της Λέσχης Γαστρονομίας Ηπείρου για τη στήριξη και προώθηση των τοπικών ηπειρωτικών προϊόντων, τα οποία έχουν κατακτήσει περίοπτη θέση στη γαστρονομική σκηνή τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς. Στην απονομή του βραβείου παρευρέθηκαν επιφανείς εκπρόσωποι της πολυτελούς τουριστικής βιομηχανίας από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αναγνωρίζοντας τη σημασία της τοπικής γαστρονομίας στην προώθηση του ποιοτικού τουρισμού.


Το βραβείο παρέλαβε προσωπικά ο Πρόεδρος της Λέσχης Γαστρονομίας Ηπείρου, κ. Αλέξανδρος Γιώτης, ο οποίος δήλωσε: «Αποτελεί εξαιρετική τιμή για τη Λέσχη μας αυτή η αναγνώριση, που αποδεικνύει ότι η ανάδειξη των τοπικών προϊόντων της Ηπείρου βρίσκει την αναγνώριση που της αξίζει. Το βραβείο αυτό ανήκει σε όλους όσους εργάζονται με πάθος για να διατηρήσουν ζωντανή την παράδοση και την ποιότητα των προϊόντων μας.»



Ιδιαίτερη στιγμή της τελετής αποτέλεσε η απονομή του βραβείου από τον κ. Θεόδωρο Κόντε, Επίτιμο Πρόεδρο των Ελλήνων Εφοπλιστών Κρουαζιέρας και Φορέων Ναυτιλίας, ο οποίος συνεχάρη την ομάδα της Λέσχης για τη σημαντική συνεισφορά τους στην ενίσχυση της γαστρονομικής κουλτούρας της Ηπείρου.


Το συνέδριο The Luxury Side of Greece, που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο, συγκεντρώνει τους κορυφαίους παράγοντες της τουριστικής βιομηχανίας με σκοπό να αναδείξει τις δυνατότητες της Ελλάδας ως κορυφαίο πολυτελή προορισμό. Φέτος, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα ποιοτικά τοπικά προϊόντα της Ηπείρου και να γευτούν τις αυθεντικές γαστρονομικές δημιουργίες που συνδέονται άμεσα με την παράδοση και τον πολιτισμό της περιοχής.


Λίγα λόγια για τη Λέσχη Γαστρονομίας Ηπείρου

Η Λέσχη Γαστρονομίας Ηπείρου έχει ως κύριο στόχο την προώθηση της τοπικής γαστρονομίας, τη διατήρηση της παραδοσιακής κουζίνας και την υποστήριξη των τοπικών παραγωγών μέσα από δράσεις που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά και τις γαστρονομικές δυνατότητες της περιοχής. Με έδρα τα Ιωάννινα, η Λέσχη συνεργάζεται με τοπικούς παραγωγούς, εστιατόρια και φορείς για τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών γεύσης που προβάλλουν την Ήπειρο σε διεθνές επίπεδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]