Τα ρωσικά σούπερ μάρκετ MERE ανοίγουν νέα καταστήματα και αυξάνουν τον ανταγωνισμό

 


Nέα καταστήματα ανοίγει στην Ελλάδα η Svetofor, η μεγαλύτερη αλυσίδα discount στην Ρωσία, η οποία εισήλθε στην εγχώρια αγορά το 2022, υπό το brand Mere.

Ωστόσο η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία δημιούργησε προβλήματα στην επέκταση του δικτύου της εταιρείας στην Ευρώπη, ενώ και στην Ελλάδα το πλάνο ανάπτυξης που είχε σχεδιαστεί πάγωσε.

ΑΜΑΛΙΑΔΑ


Όπως πληροφορείται το  FnB Daily   η εταιρεία ανοίγει ένα νέο κατάστημα στην Αμαλιάδα, στην οδό Αντωνίου Πετραλιά. Για τη στελέχωσή του έχει αναρτήσει και αγγελία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναζητώντας ταμίες, υπαλλήλους αποθήκης και Διευθυντές καταστημάτων.


ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ



Επίσης, σε λίγο καιρό πρόκειται να ανοίξει ένα ακόμα σημείο στα Γιαννιτσά. Οι εργασίες για το συγκεκριμένο κατάστημα έχουν ήδη ξεκινήσει και με βάση τις πληροφορίες μας θα είναι κατάστημα λιανικής.


ΚΑΛΑΜΑΤΑ


Τέλος, σχεδιάζει το άνοιγμα καταστήματος στην Καλαμάτα, το οποίο συνεχίζει να στελεχώνει με νέο προσωπικό, καθώς αναζητά άτομα για τη διαχείριση της αποθήκης. Πρόκειται για καταστήματα μεγέθους γύρω στα 600 τ.μ.



ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Πρόσφατα η εταιρεία άνοιξε ένα νέο κατάστημα στον Εύοσμο, στην οδό Ακαδήμου 83, αποκτώντας και πάλι παρουσία στην Θεσσαλονίκη μετά τη βραχύβια λειτουργία του πρώτου της σημείου στον Λαγκαδά.


ΔΙΚΤΥΟ


Μέχρι στιγμής καταστήματα Mere λειτουργούν σε:


* Εύοσμο Θεσσαλονίκης

* Λάρισα

* Κόρινθο

* Τρίπολη

πηγή dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]