ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΔΩΔΗΝΗΣ

“Motoparea.gr”/ Περισσότερες από εκατό (100) μηχανές στα πανέμορφα χωριά του Δήμου Πωγωνίου!

 


Το πλούσιο φυσικό περιβάλλον και τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων του Πωγωνίου θα απολαύσουν τα μέλη της “Motoparea.gr” που θα βρεθούν στην περιοχή από 25 έως 28 Οκτωβρίου.

Περισσότερες από εκατό (100) μηχανές θα «οργώσουν» τα πανέμορφα χωριά του Δήμου Πωγωνίου προσφέροντας ένα εντυπωσιακό θέαμα στους κατοίκους και όχι μόνο.

Είναι η δεύτερη χρονιά που η μεγάλη “Motoparea.gr” επιλέγει το Πωγώνι για τη συνάντηση των μελών καθώς όπως οι ίδιοι αναφέρουν στο forum τους “Πέρυσι στο vol.1 δόθηκε η υπόσχεση ότι δεν είναι δυνατόν μια ωραία και κεφάτη μάζωξη να μην επαναληφθεί!!!” ενώ το φετινό "event" θα περιλαμβάνει και καζάνι για τσίπουρα.


Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η πρωτοβουλία ξεκίνησε με την αφοσίωση και το μεράκι δύο κατοίκων μικρών χωριών του Δήμου Πωγωνίου (Πρόεδρος Αδελφότητας Κάτω Μερόπης - Παλαιόπυργος).

Με έντονη θέληση και αγάπη για τον τόπο, αυτή η προσπάθεια στόχευε στην ανάδειξη των χωριών  και της φυσικής ομορφιάς του Πωγωνίου, το οποίο παραμένει ανέγγιχτο από τον μαζικό τουρισμό. Σημείο εκκίνησης και αναφοράς ήταν η Κάτω Μερόπη Πωγωνίου (Φραστανά), όπου οι αναβάτες κατασκήνωσαν στους εξωτερικούς χώρους του χωριού και στους κοινοτικούς ξενώνες, πριν ξεκινήσουν τις διαδρομές τους στο καταπράσινο τοπίο.

Δείτε σχετικά βίντεο από την 1η συνάντηση 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]