O Πολιτιστικός Σύλλογος Ιωαννίνων Πήγασος .... στην παρέλαση για τα 112α Ελευθέρια των Γρεβενών

 


Στα Γρεβενά βρέθηκε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιωαννίνων ΠΗΓΑΣΟΣ την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, συμμετέχοντας στην  παρέλαση για τα 112α Ελευθέρια των Γρεβενών με τμήμα 35 χορευτών.

Μετά την παρέλαση σε συνεργασία με το Δήμο Γρεβενών και τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Γρεβενών ΠΙΝΔΟΣ, ο ΠΗΓΑΣΟΣ παρουσίασε χορούς και τραγούδια από την Ήπειρο στην κεντρική πλατεία της πόλης των Γρεβενών. 

Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Γρεβενών και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού για την πρόσκληση και τα δώρα τους στο σύλλογό μας και ιδιαίτερα τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Γρεβενών ΠΙΝΔΟΣ και την πρόεδρο κ.Χαριζοπούλου, για τη φιλοξενία και τα δικά τους δώρα τους, που παρέλαβε η χοροδιδασκάλός μας Ελπινίκη Μπάρκα, η οποία έλκει την καταγωγή της από τη μητέρα  της από την Κρανιά Γρεβενών.

Θερμές ευχαριστίες στον κ.Ευθύμη Πρέβεζα για τη διοργάνωση της υποδοχής και φιλοξενίας των 60 συνολικά ατόμων που ήρθαν στα Γρεβενά από τα Γιάννενα και το τραπέζι που διοργάνωσε για το χορευτικό μας τμήμα και αισθανόμαστε  πραγματικά υποχρεωμένοι απέναντί του.

Η εκδρομή μας έκλεισε με επίσκεψη στην εμποροπανήγυρη των Γρεβενών. 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]