Ανδρολάκης στο Open :Αν ο Δούκας ήθελε να γίνει το debate δεν θα είχε προγραμματισμένο δημοτικό συμβούλιο [βίντεο]

 


Ο Νίκος Ανδρουλάκης μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», με τον Π. Στάθη και τον Γ. Κολοκυθά

Σε ερώτηση των Π. Στάθη και Γ. Κολοκυθά για τη μη διεξαγωγή ντιμπέιτ ο κ. Ανδρουλάκης έριξε τα βέλη προς τον κ. Δούκα δηλώνοντας κατηγορηματικά: «Το παράδοξο είναι να θέλεις να κάνεις ντιμπέϊτ και να έχεις προγραμματίσει δημοτικό συμβούλιο. Εάν ήθελε, δεν θα το είχε προγραμματίσει. Εμείς δεν θέλουμε να γίνει το ντιμπέϊτ απλά για να το κάνουμε. Άλλωστε δεν έχω αρνηθεί ποτέ το διάλογο».


Προσκάλεσε εκ νέου τους 300.000 ψηφοφόρους να ψηφίσουν και αυτή την Κυριακή, ενώ για το αν θα γίνουν συμφωνίες με κάποιον από τους συνυποψηφίους του που δεν πέρασαν στο δεύτερο γύρο τόνισε ότι «Συμφωνίες δεν υπάρχουν, μόνο πολιτική».


Κάνοντας την αυτοκριτική του τόνισε ότι «έγιναν λάθη αλλά θα τα διορθώσουμε. «Δεσμεύομαι, όχι μόνο στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, αλλά στα 11 εκατομμύρια των Ελλήνων ότι δεν θα ξαναγίνουν. Θα αντιμετωπίσουμε ισάξια τη ΝΔ, με ενότητα και υπευθυνότητα. Γιορτάσαμε τα 50 χρόνια του ΠΑΣΟΚ όλοι οι πρόεδροι μαζί».


Ως αποτύπωμα της δουλειάς του όλο το προηγούμενο διάστημα θεωρεί ότι αξιοποίησε όλα τα στελέχη στο ΠΑΣΟΚ κάτι που θα κάνει και τώρα.


«Εάν μου δώσουν οι πολίτες τη δυνατότητα να γίνω πρωθυπουργός η χώρα θα έχει ευρωπαϊκό αέρα, χωρίς λαϊκισμούς και ρουσφετολογικές πολιτικές», δήλωσε αναφερόμενος στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]